Do računa prek spleta.

Naročite svoj bančni račun prek spleta in si zagotovite za več kot 100 evrov ugodnosti. Formalnosti urejene v le treh korakih.
več

Novo v ponudbi!

Poseben premostitveni kredit za vse, ki sklenete dolgoročno vezavo! Prihranki so vam lahko voljo takoj, brez dodatnih stroškov.
več

Bankomat

Bankomat najpogosteje uporabimo v situaciji, ko brez gotovine ne gre. Gorenjska banka prav zato prek razvejane mreže samopostrežnih bankomatov omogoča, da nam je gotovina takrat, ko jo dejansko potrebujemo, tudi dostopna. Bankomati Gorenjske banke so nameščeni na najbolj priročnih lokacijah; v trgovskih centrih, na avtobusnih postajališčih, na ulicah, namenjenih pešcem, ob bančnih poslovalnicah ...

Bankomati
delujejo 24 ur na dan, vse dni v tednu, dvig gotovine pa je mogoče opraviti z vsemi kartičnimi produkti iz skupine MasterCard (Cirrus/Maestro, MasterCard) in Visa. Najhitrejša pot do gotovine in nekaterih drugih bančnih storitev je bankomat Gorenjske banke.
 
Bankomat vam poleg dviga gotovine omogoča opravljanje širokega nabora storitev. Skozi postopke, ki so kar se da enostavni, vam pomagamo z napotki, ki se sproti izpisujejo na zaslonu bankomata.

Bankomat vam tako omogoča tudi:
Podporne  vsebine:
Kontaktirajte nas
Primož Tavčar, tel: 04 20 84 394