TURISTIČNO ZAVAROVANJE

Da, odslej ga lahko uredite prav v vsaki poslovalnici Gorenjske banke. Preverite, kaj vse je za izjemno ugodno premijo vključeno v paketu GRAWE Turist!
več

Do računa prek spleta.

Naročite svoj bančni račun prek spleta in si zagotovite za več kot 100 evrov ugodnosti. Formalnosti urejene v le treh korakih.
več

Gorenjska banka je ena od šestih bank, ki je z družbo Unior podpisala pogodbo o dolgoročnem sindiciranem posojilu.

V konzorciju šestih bank, ki je z družbo Unior podpisal pogodbo o dolgoročnem sindiciranem posojilu je tudi Gorenjska banka. Posojilo v višini 112,8 milijonov evrov je eno večjih sindiciranih posojil v slovenskem bančnem prostoru.
S tem se je uspešno zaključilo dolgotrajno, večmesečno delo konzorcija in po besedah predsednika uprave Uniorja Darka Hrastnika je posojilo pomemben element v njihovi zgodbi refinanciranja, ki bo pomembno vplivalo na nadaljnjo rast družbe. Družba bo tako odplačala stare kredite, zmanjšala število bank posojilodajalk, poenostavila postopke soglasij, dosegala boljše pogoje, odprla možnost nadaljnje rasti podjetja in tako zagotovila, da ostane vrhunska v obdelavi kovin in turizmu.

Slovenski bančni sistem s tem primerom dokazuje, da aktivno spremlja podjetniški sektor, podpira slovensko gospodarstvo in njegovo rast. Hkrati je to lahko primer zglednega medbančnega sodelovanja. Poleg Gorenjske banke so konzorcij sestavljale še NLB, NKBM, Abanka, Banka Koper in Sberbank.