Do računa prek spleta.

Naročite svoj bančni račun prek spleta in si zagotovite za več kot 100 evrov ugodnosti. Formalnosti urejene v le treh korakih.
več

Novo v ponudbi!

Poseben premostitveni kredit za vse, ki sklenete dolgoročno vezavo! Prihranki so vam lahko voljo takoj, brez dodatnih stroškov.
več

Poseben premostitveni kredit za vse, ki sklenete dolgoročno vezavo

Če se dolgoročni vezavi prihrankov upirate, ker vas skrbi, da bi sredstva morda nepričakovano potrebovali še pred iztekom vezave, naj vas to ne skrbi. Dobili jih boste še istega dne, brez da bi bilo zato potrebno razvezati depozit.
Obrestne mere so nizke, zato marsikdo privarčevani denar hrani kar na bančnem računu, namesto da bi ga naložil v bančni depozit. Prihranki so mu tako tudi nemudoma na voljo, v kolikor bi se zgodilo, da bi jih nepričakovano potreboval.

Odslej so vam pri nas nemudoma na voljo tudi sredstva, ki ste jih po
15. 03. 2017 vezali v obliki dolgoročnega depozita. 

V kolikor prihranke vežete za 1 leto ali več, že pred iztekom vezave pa se pojavi potreba po večjih denarnih sredstvih, vam jih nemudoma zagotovimo s premostitvenim kreditom. Tega vam odobrimo
  • še isti dan,
  • brez kakršnih koli stroškov,
  • in to po obrestni meri, ki je zgolj za 0,1 odstotne točke višja od obrestne mere, ki vam jo prinaša vezana vloga.

Res ni razloga, da bi privarčevana sredstva hranili kar na bančnem računu. Ob njihovi dolgoročni vezavi se bo iz obresti vsekakor nabralo več kot pri vpogledni vlogi, izognili se boste tudi nevarnosti, da bi prihranke trošili sproti in nenačrtno. Predvsem pa vam bodo ti v primeru, da bi jih nepričakovano potrebovali še pred iztekom vezave, na voljo še istega dne. 

Priporočamo torej, da vpogledno vlogo nadomestite z dolgoročnim depozitom.