Do računa prek spleta.

Naročite svoj bančni račun prek spleta in si zagotovite za več kot 100 evrov ugodnosti. Formalnosti urejene v le treh korakih.
več

Novo v ponudbi!

Poseben premostitveni kredit za vse, ki sklenete dolgoročno vezavo! Prihranki so vam lahko voljo takoj, brez dodatnih stroškov.
več

Activa Maestro

Bančna kartica Activa Maestro je osnovna kartica za poslovanje z osebnim računom, ki jo dobite avtomatsko in brez plačila nadomestila. S kartico Activa Maestro hkrati prejmete tudi štirimestno osebno številko PIN. Vnos te številke v celoti nadomešča podpis. Veljavnost kartice Activa Maestro je 4 leta.


Uporaba:
Kartica Activa Maestro je večfunkcionalna. Uporabna je v Sloveniji in tujini. Prek POS-terminala omogoča nakup blaga in storitev na prodajnih mestih Activa ali Maestro, dvig gotovine na prodajnih mestih z oznako "gotovina" ter dvig gotovine na bankomatih, poštnih okencih in v bankah z oznakami "Maestro", "Ba" ali "Cirrus".
Kartica omogoča tudi brezstično poslovanje (obstoječi uporabniki bodo brezstično kartico Activa Maestro dobili ob poteku veljavnosti stare kartice, tako da bo zamenjava v celoti izvedena v štirih letih).

Kartico Activa Maestro je mogoče uporabljati tudi kot dokazilo o lastništvu čekov ali kot identifikacijski dokument pri opravljanju drugih bančnih storitev. Za identifikacijo ob izvedbi transakcije služi podpis na hrbtni strani kartice Activa Maestro ali PIN-koda.

Poleg navedenih osnovnih funkcij kartica Activa Maestro skupaj z ustreznim PKI-čitalcem omogoča tudi hrambo do dveh digitalnih potrdil (certifikatov), s katerimi lahko dostopate do bančnih ali katerih koli drugih spletnih aplikacij (Link, DURS, moja uprava …).

Poravnavanje obveznosti:
Obveznosti, nastale s kartico Activa Maestro, se poravnavajo dnevno, to je na dan nastale transakcije. O opravljenem prometu vas banka obvesti enkrat mesečno z izpiskom osebnega računa, lahko pa promet redno dnevno spremljate prek spletne banke Link ali prek rednih SMS-storitev (SMS-stanje in SMS-transakcije).

Dnevni limit:
Kartico Activa Maestro je mogoče uporabljati v okviru razpoložljivega stanja in dnevnega limita. Če vam dnevni limit za nakupe in dvige gotovine, ki je glede na vrsto vašega osebnega računa določen avtomatsko, ne ustreza, se oglasite v poslovalnici, kjer vam bomo prisluhnili in na vašo željo prilagodili limit.

Podporne vsebine:

Kontaktirajte nas
Mirjam Rugelj, tel: 04 20 84 223