Do računa prek spleta.

Naročite svoj bančni račun prek spleta in si zagotovite za več kot 100 evrov ugodnosti. Formalnosti urejene v le treh korakih.
več

Novo v ponudbi!

Poseben premostitveni kredit za vse, ki sklenete dolgoročno vezavo! Prihranki so vam lahko voljo takoj, brez dodatnih stroškov.
več

Do konca junija sklenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje prinaša dodatne ugodnosti

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje krije razliko med celotnimi stroški zdravstvenih storitev in stroški teh storitev, ki jih krije obvezno zdravstveno zavarovanje. Razlike nam torej ni potrebno plačati iz lastnega žepa, pač pa se ta pokrije iz dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.         
Dopolnilno zdravstveno zavarovanje lahko sklenete v kateri koli poslovalnici Gorenjske banke in tako postanete zavarovanec TRIGLAV, Zdravstvene zavarovalnice, d.d. Če to storite do 30.6.2017, dobite še več:
  1. Darilni vrednostni bon po lastni izbiri
      ali
  • vrednostni bon (30  EUR) izvajalca zdravstvenih storitev, ki je unovčljiv pri samoplačniških zdravstvenih in zbozdravstvenih storitvah pri izvajalcih v Republiki Sloveniji.. 
  1.  Zavarovanje se vključi v Triglav komplet
  • dopolnilno zdravstveno zavarovanje je vključeno tudi v Triglav komplet, ki nagrajuje zavarovance pri obnovi ali sklenitvi novih premoženjskih zavarovanj Zavarovalnice Triglav, d.d.
  1. Storitev ˝prvo mnenje˝
  • gre za strokovni nasvet in napotke zdravnika prek telefona, številka 080 66 22 11. Do storitve so zavarovanec Triglav, Zdravstvene zavarovalnice, d.d., brezplačno upravičeni trikrat letno. 
  1. Dodatne popuste in ugodnosti
Kontaktirajte nas
Matjaž Arnež, tel: 04 20 84 221