TURISTIČNO ZAVAROVANJE

Da, odslej ga lahko uredite prav v vsaki poslovalnici Gorenjske banke. Preverite, kaj vse je za izjemno ugodno premijo vključeno v paketu GRAWE Turist!
več

Do računa prek spleta.

Naročite svoj bančni račun prek spleta in si zagotovite za več kot 100 evrov ugodnosti. Formalnosti urejene v le treh korakih.
več

Življenjsko zavarovanje kreditojemalcev

Si ob najemu kredita želite zagotovila, da s kreditom ne bi obremenili najbližjih, če se vam kaj zgodi? Z življenjskim zavarovanjem poskrbite, da v primeru vaše smrti odplačilo kredita ne bo bremenilo vaših dedičev. Zagotovite si tudi ugodnejše pogoje najema kredita.
_________________________________________________________________________________

Življenjskega zavarovanja ne gre enačiti s klasičnim zavarovanjem kredita pri zavarovalnici, saj gre za dve povsem različni obliki zavarovanja. V čem je ključna razlika?

Splošno o zavarovanju:

  • Zavarovanje je oblikovano posebej za kreditojemalce in je prilagojeno njihovim potrebam.
  • Sklenete ga v kombinaciji z najemom kredita pri banki, lahko pa tudi kasneje, v času odplačevanja kredita.
  • To je zavarovanje za primer smrti (naravne in nezgodne) s padajočo zavarovalno vsoto. 
  • Osnovnemu zavarovanju za primer smrti lahko priključite še dodatno zavarovanje za 13 kritičnih bolezni in/ali dodatno zavarovanje za primer 50 ali več odstotne nezgodne invalidnosti.
Prednosti
  1. Kreditojemalec s sklenitvijo zavarovanja sebi in najbližjim zagotovi večjo finančno varnost, saj se kredit v primeru njegove smrti, kritične bolezni ali nezgodne invalidnosti poplača iz  zavarovanja in ne obremeni dedičev in porokov.
  2. Poleg kreditojemalca se lahko zavaruje tudi njegov partner ali porok.
  3. Osnovnemu zavarovanju lahko priključite še dodatna zavarovanja (se zavarujete bolj celovito in zavarovanje prilagodite svojim potrebam).
  4. Zavarujete se lahko za visoko zavarovalno vsoto po dostopni premiji, saj zavarovanje ne vključuje varčevanja in se zavarovalna vsota z leti znižuje.
  5. Izbirate lahko med obročnim plačevanjem premije in plačilom v enkratnem znesku.
  6. S sklenitvijo zavarovanja pridobite ugodnejše kreditne pogoje.

Podporne vsebine: