ZBIRAMO PONUDBE

za nakup nepremičnin. Je to lahko dobra poslovna priložnost? Preverite pogoje in ostale podrobnosti razpisa!
več

JAVNI RAZPISI

Zbiramo zavezujoče ponudbe za odkup terjatev do več različnih družb. Priložnost? Preverite podrobnosti in pogoje odkupa.
več

Kartično in POS-poslovanje


Večina trgovskih in storitvenih podjetij svojim kupcem danes poleg plačila z gotovino omogoča tudi poravnavanje računov s plačilnimi karticami. V tem primeru potrebujejo bančnega partnerja in ustrezno število POS-terminalov .

Vse to zagotavljamo tudi pri Gorenjski banki:
  • v odplačni najem in uporabo vam predamo želeno število POS-terminalov, ki so primerni za vse vrste povezav; od analognega telefonskega priključka, prek internetne povezave, do brezžične povezave GSM/GPRS;
  • POS-terminal uredimo tudi  tako, da boste poleg navedenih lahko sprejemali tudi plačilne kartice drugih izdajateljev (Diners, Visa, …).
Plačilne kartice Activa, Activa-Maestro in Activa-MasterCard imetnikom omogočajo tudi plačilo na daljavo oziroma različne spletne in kataloške nakupe. Če vaše podjetje kupcem takšno možnost ponuja, se lahko z Gorenjsko banko dogovorite tudi za sodelovanje na področju spletne trgovine.

Tovrstna informacijska rešitev deluje po standardu 3D-CAP, ki omogoča povsem varna spletna plačila prek aplikacije MasterCard SecureCode, uporabe kartičnega čipa ter generatorja enkratnih gesel.

Kontaktirajte nas
Matjaž Arnež, tel: 04 20 84 221