Link Izračun kredita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Varcevanja

Zakorakajte v prihodnost pripravljeni in pričnite varčevati že danes

V svetu veljajo finančne naložbe za najbolj pogost način plemenitenja privarčevanih sredstev. Tudi pri nas se posamezniki v vse večji meri odločajo za vlaganje v naložbene sklade. Vzajemni skladi so odličen način, da boste v prihodnosti lažje uresničili svoje finančne želje in potrebe, saj ponujajo razpršenost in varnost naložb.

V mesecu varčevanja smo za vas pripravili ugodnosti za tiste, ki želite plemeniti sredstva z enkratnimi vplačili in tiste, ki dajete prednost varčevanju z rednimi mesečnimi vplačili v vzajemne sklade.

Izkoristite polovične vstopne stroške

V oktobru vam omogočamo 50 % popust na vstopne stroške za enkratna vplačila v katerekoli Triglav vzajemne sklade. Za naložbe višje od 100.000 EUR pa do konca leta 2021 velja kar 100 % popust na vstopne stroške za enkratna vplačila v vzajemne sklade.

 

Podarimo vam dodatno vplačilo

 

Ob sklenitvi varčevalnega načrta v Gorenjski banki, ko znaša mesečni obrok vsaj 50 EUR, vam nudimo dodatno vplačilo v višini 40 EUR v sklad Triglav Top Brands. Vsak vlagatelj lahko sklene en varčevalni načrt s to ugodnostjo. Akcijska ponudba velja od 1. 10. do 31. 12. 2021.

 

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica