Novica

S 1. januarjem 2018 spreminjamo dokument z informacijami o nadomestilih

S 1. januarjem 2018 spreminjamo dokument z informacijami o nadomestilih

Skladno s 85. členom Zakona o plačilnih storitvah in sistemih potrošnike obveščamo, da bo Gorenjska banka 01. 01. 2018 dopolnila dokument z informacijami o nadomestilih.

 

Gre za sestavni del Splošnih pogojev o opravljanju plačilnih storitev za potrošnike, spremembe pa se nanašajo na področji osebnih računov in plačilnih kartic.

 

V dokumentu z informacijami o nadomestilih bomo:

 

1. brisali točki:

  • 2.2.12. Vodenje osebnega računa brez izpiska (brez obveščanja po pošti) za uporabnike Linka. Uporablja se samo za račune, kjer so se imetniki za ukinitev papirnega izpiska odločili pred 1.4.2017 in
  • 3.1.8.1. Blokacija navadne in zlate plačilne kartice AC-MC na zahtevo imetnika zaradi izgube, kraje, poškodbe in uničenja.

 

2. dopolnili točki:

  • 2.2. Vodenje OSR občana – V mesecu zaprtja osebnega računa se mesečni stroški vodenja računa obračunajo v sorazmernem deležu, glede na število dni in
  • 2.6.7. SMS obveščanje o opravljenih transakcijah s plačilno kartico smo dopolnili s tekstom: »v primeru opravljenih transakcij«.

 

 

Podrobnejši predlog sprememb

 

Trenutno veljavna tarifa nadomestil za plačilne storitve za potrošnike

 

Prejšnja novica  
21.11.2017

Prenova poslovne stavbe Gorenjske banke v Radovljici je zaključena

Gorenjska banka je včeraj v Radovljici znova odprla vrata na stari lokaciji banke, na Gorenjski cesti 16, z današnjo uradno otvoritvijo pa simbolično zaključila zahtevno 8-mesečno obnovo objekta, ki spada med kulturne spomenike lokalnega pomena.

več
Naslednja novica  
19.12.2017

Zadnjo soboto v letu ne poslujemo

Devet poslovalnic Gorenjske banke, ki sicer poslujejo tudi ob sobotah, bo na zadnjo letošnjo soboto (30.12.2017) zaprtih. Vse ostale delovne dni do konca leta bo odpiralni čas poslovalnic običajen.

več
 
28.04.2017

1. julija spreminjamo Splošne pogoje za potrošnike

Skladno Zakonom o plačilnih storitvah in sistemih vas obveščamo, da bomo s 1. julijem 2017 spremenili Splošne pogoje o opravljanju plačilnih storitev za potrošnike in Dokument z informacijami o nadomestilih.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 101

OSEBNI BANČNI PAKETI
PREPROSTO. PREGLEDNO. BREZ PRESENEČENJ.
še danes

Bančne storitve, ki jih najpogosteje uporabljate, smo zajeli v štiri različne pakete. Preverite, kateri vam najbolj ustreza.

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.