Novica

S 1.1.2018 spreminjamo Dokument o infomacijah z nadomestili

S 1.1.2018 spreminjamo Dokument o infomacijah z nadomestili

Skladno s 85. členom Zakona o plačilnih storitvah in sistemih vas obveščamo, da bomo v Gorenjski banki s 1.1. 2018 dopolnili Dokument z informacijami o nadomestilih, ki je Sestavni del Splošnih pogojev o opravljanju plačilnih storitev za potrošnike.

 

Splošne pogoji o opravljanju plačilnih storitev za potrošnike (s prvo spremembo od 31.1.2018) bomo spremenili v delih, ki se nanašajo na osebne račune in plačilne kartice.

 

V Dokumentu z informacijami o nadomestilih bomo:

 

1. brisali točki:

  • 2.2.12. Vodenje osebnega računa brez izpiska (brez obveščanja po pošti) za uporabnike Linka. Uporablja se samo za račune, kjer so se imetniki za ukinitev papirnega izpiska odločili pred 1.4.2017 in
  • 3.1.8.1. Blokacija navadne in zlate plačilne kartice AC-MC na zahtevo imetnika zaradi izgube, kraje, poškodbe in uničenja.

 

2. dopolnili točki:

  • 2.2. Vodenje OSR občana – V mesecu zaprtja osebnega računa se mesečni stroški vodenja računa obračunajo v sorazmernem deležu, glede na število dni in
  • 2.6.7. SMS obveščanje o opravljenih transakcijah s plačilno kartico smo dopolnili s tekstom: »v primeru opravljenih transakcij«.

 

Podrobnejši predlog sprememb

 

Trenutno veljavna tarifa nadomestil za plačilne storitve za potrošnike

 

Prejšnja novica  
21.11.2017

Prenova poslovne stavbe Gorenjske banke v Radovljici je zaključena

Gorenjska banka je včeraj v Radovljici znova odprla vrata na stari lokaciji banke, na Gorenjski cesti 16, z današnjo uradno otvoritvijo pa simbolično zaključila zahtevno 8-mesečno obnovo objekta, ki spada med kulturne spomenike lokalnega pomena.

več
Preberite tudi  
01.09.2016

Vpisujemo Triglav sklade in naložbene kombinacije

Gorenjska banka po novem omogoča tudi varčevanje v 17 vzajemnih skladih in 6 naložbenih kombinacijah Triglav. Zanje se je mogoče dogovoriti v kateri koli poslovalnici.

več
 
05.07.2016

GBToken - mobilna aplikacija za varne spletne nakupe

Kot prva med slovenskimi bankami je Gorenjska banka včeraj svojim komitentom v uporabo ponudila nov način avtentikacije nakupa v varnih spletnih trgovinah.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

Z vnosom e-naslova ali telefonske številke se strinjate, da vam pošljemo odgovor ali vas pokličemo in vas obveščamo o novostih.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 101

Odprite račun
pri Gorenjski banki
še danes

Pot do osebnega bančnega računa je enostavnejša kot se zdi na prvi pogled. Povsem nov bančni račun pri nas lahko naročite kar prek spleta.

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.