Novica

Slavnostni prevzem novega CTG aparata

Slavnostni prevzem novega CTG aparata

V Jeseniški porodnišnici so v uporabo predali nov telemetrični CTG aparat, ki je bil kupljen s pomočjo donacije Gorenjske banke.

 

Gorenjska banka je Splošni bolnišnici Jesenice namenila donacijo za nakup CTG aparata, s katerim lahko v času nosečnosti in poroda zdravniki natančno spremljajo delovanje plodovega srca v času nosečnosti.

 

Vodja jeseniške poslovalnice Gorenjske banke Domen Ošlaj je ob prevzemu aparata povedal: »Veseli smo, da lahko pomagamo jeseniški bolnišnici in porodnišnici pri nakupu sodobnega medicinskega aparata, ki bo omogočil še kakovostnejšo medicinsko oskrbo bodočih mamic v trenutku, ko to najbolj potrebujejo. Ob tem želimo izreči naše spoštovanje do strokovnega in predanega dela celotnega kolektiva jeseniške bolnišnice, ki bo v Gorenjski banki vedno našlo zaupanja vrednega partnerja. Gorenjska banka se zaveda odgovornosti, ki jo ima do lokalne skupnosti, v kateri delujemo, zato želimo biti aktivno prisotni, ko gre za skrb za sočloveka in za večjo kvaliteto življenja. Zavedamo se, da je pri tem prav zdravstvena dejavnost ena najpomembnejših. To nas je tudi vodilo pri odločitvi, da podpremo nakup sodobne medicinske opreme za potrebe porodnišnice in tako naredimo konkreten korak v naši skrbi za skupnost, v kateri delujemo. Ob tem smo prepričani, da se bo dolgoletno partnerstvo med jeseniško bolnišnico in Gorenjsko banko razvijalo tudi v prihodnje«.

Prejšnja novica  
12.08.2019

Gorenjska banka sponzorsko podprla teniški turnir - Slovenija Open 2019 v Portorožu

Najodmevnejšo teniško prireditev v Sloveniji je podprla tudi Gorenjska banka, ki petim obiskovalcem poslovalnice v Kopru, ki bodo do 14. avgusta obiskali poslovalnico, podari po dve vstopnici.

več
Naslednja novica  
17.09.2019

V letošnjem letu je Gorenjska banka izboljšala vse kazalce poslovanja

Gorenjska banka je skupaj z novim lastnikom AIK banko, ki je ena najuspešnejših in kapitalsko stabilnih bank v regiji, v začetku 2019 oblikovala novo bančno skupino ter napovedala intenzivno širitev svojega poslovanja tako v Sloveniji kot v širši regiji.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.