Novica

Gorenjska banka odprla nov sodoben bančni center v Ljubljani

Gorenjska banka odprla nov sodoben bančni center v Ljubljani

Gorenjska banka je v Ljubljani v poslovni stavbi Dunajska vertikala na Dunajski cesti 152 odprla sodoben poslovno-bančni center, ki na enem mestu združuje celotno ponudbo banke.

 

Komitentom bodo na voljo profesionalno svetovanje in vse bančne storitve za fizične in pravne osebe, obenem pa v poslovnem centru nudimo tudi leasing in faktoring. Na razpolago je tudi moderno opremljena sejna soba in kotiček za druženje in krajše razgovore. V poslovalnici je možno najeti tudi bančne sefe.

 

Amibent in je oblikovan moderno, skladno z vsemi smernicami sodobnega oblikovanja. Poudarek je na odprtosti, sproščenosti ter sodobno opremljenem prostoru z zadostnimi površinami za multimedijsko in digitalno platformo. Gre za nov koncept bančnih poslovalnic, ki temeljijo predvsem na svetovalnih storitvah in manj na klasičnem bančnem delavnem mestu. Z novim bančnim centrom Gorenjska banka krepi svojo prisotnost v Ljubljani, kjer je doslej že imela dve svoji poslovalnici. 

 

Ponudba celovitih bančnih storitev na enem mestu sledi konceptu novega tipa poslovalnice, s katerim se želi Gorenjska banka uveljaviti v širšem slovenskem prostoru.

 

Kontaktni podatki:

  • Dunajska vertikala, Dunajska cesta 152, 1000 Ljubljana,
  • Telefon: 04 208 45 55
  • Delovni čas: od ponedeljka do petka: 8:30 - 16:30, sobota zaprto

Prejšnja novica  
17.09.2019

V letošnjem letu je Gorenjska banka izboljšala vse kazalce poslovanja

Gorenjska banka je skupaj z novim lastnikom AIK banko, ki je ena najuspešnejših in kapitalsko stabilnih bank v regiji, v začetku 2019 oblikovala novo bančno skupino ter napovedala intenzivno širitev svojega poslovanja tako v Sloveniji kot v širši regiji.

več
Naslednja novica  
01.10.2019

Še hitrejša plačila do 25 €

S prihodom jeseni pozdravljamo novo spremembo brezstičnega plačevanja brez avtentikacije, ki dviguje mejni znesek iz sedanjih 15 € na 25 €.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.