Novica

Gorenjska banka ponovno v Kopru

Gorenjska banka ponovno v Kopru

Gorenjska banka je ponovno prisotna v Kopru, in sicer na lokaciji Cesta Zore Perello-Godina 2, v neposredni bližini stadiona Bonifika. Gre za nov koncept bančne ponudbe, v kateri svoje storitve združujeta Gorenjska banka in hčerinska družba GB Leasing.

 

Na novem negotovinskem svetovalnem mestu imajo stranke možnost, da v neposredni komunikaciji z izkušenim bančnim svetovalcem hitro in enostavno opravijo vse negotovinske bančne storitve (odpiranje računov, sklepanje depozita, naročanje kartic, elektronske banke link, svetovanje  in odobravanje  potrošniških in stanovanjskih  kreditov, odobravanje  limitov na osebnem računu...). Imetniki računov v Gorenjski banki lahko tudi v vsej obalni regiji dvigujejo gotovino na  vseh bankomatih obalne regije  brez provizije.

 

S tem Gorenjska banka uresničuje svoje poslovne cilje, da bo postopoma razširila svojo prisotnost po vseh večjih slovenskih središčih, z namenom postati prepoznavna vseslovenska banka. Kot poudarjajo v banki, želijo strankam omogočiti, da spoznajo Gorenjsko banko in se ob strokovnem nasvetu bančnega svetovalca odločijo za enega izmed bančnih produktov.

 

Svetovalno mesto Gorenjske banke v Kopru bo odprto vsak delavnik, in sicer od ponedeljka do četrtka med 8.30 in 16.30 uro, ter ob petkih med 8.00 in 16.00 uro.

 

Telefonska številka poslovalnice je 04 2084502, številka faksa pa 05 66 25 746.

Prejšnja novica  
11.04.2019

Med 19. in 23. aprilom 2019 bo izvajanje plačil omejeno

Petek, 19. aprila, je v večini držav EU praznik in dela prost dan, zato medbančni plačilni sistemi na ta dan ne bodo delovali. Tudi v Gorenjski banki bo izvajanje plačil omejeno.

več
Naslednja novica  
23.04.2019

Bonitetna agencija Fitch pozitivno ocenjuje stabilizacijo lastništva Gorenjske banke

Mednarodna bonitetna agencija Fitch je v svoji bonitetni oceni Gorenjske banke ugotovila, da je banka v zadnjem obdobju izboljševala kvaliteto sredstev, zagotavljala stabilno donosnost, imela stabilne vire in likvidnost.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.