Novica

Link c bo še dostopnejši in varnejši

Link c bo še dostopnejši in varnejši

Od torka, 20. 10. 2020 boste uporabniki Link c do spletne banke dostopali malce drugače, s pomočjo aplikacije, ki se imenuje HID Approve


V Gorenjski banki namreč uvajamo sodobnejši in varnejši način prepoznave ob vstopu v Link c, ki uporabnikom prinaša številne prednosti. Glavna prednost novega načina dostopa je najvišja možna varnost, ki vam jo zagotavlja dvo-faktorska avtentikacija oziroma preverjanje. Slednja zahteva preverjanje identifikacije uporabnika preko dveh ločenih kanalov in s tem pomembno zmanjšuje varnostna tveganja.
  


Poleg zagotavljanja najvišje varnosti, vam nov način (v kombinaciji z mobilno napravo) omogoča tudi:
 

  • dostop do Link c na kateremkoli računalniku, kjer imate dostop do interneta,
  • uporabo kateregakoli spletnega brskalnika za dostop do spletne banke,
  • uporabo Link c tudi na Apple računalnikih.


V prehodnem obdobju bo možen vstop v Link c na dva načina, preko aplikacije HID Approve in s pomočjo digitalnega potrdila. Od 31. 11. 2020 dalje dostop z digitalnim potrdilom ne bo več možen, zato vam priporočamo, da  aplikacijo HID Approve čim prej aktivirate.


Navodila za namestitev aplikacije HID Approve lahko najdete na tej povezavi. Navodila za namestitev spletne banke Link c pa najdete tukaj


V kolikor imate dodatna vprašanja ali potrebujete pomoč pri namestitvi in uporabi nove aplikacije, so vam na voljo prijazni in strokovni sodelavci v naših poslovalnicah, ki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč. Na voljo smo vam tudi preko telefonske številke 04 20 84 312 ali elektronskega naslova info@gbkr.si.

Prejšnja novica  
14.10.2020

Več kot polovica vseh bankomatov Gorenjske banke že omogoča avtomatski polog gotovine

Bankomati veljajo za najpreprostejšo pot do gotovine. Komitenti lahko poleg tega na njih preverijo stanje, plačajo obveznosti prek položnic, položijo gotovino, napolnijo račun mobilnega telefona in drugo.

več
Naslednja novica  
20.10.2020

Sprememba tarife nadomestil za pravne osebe

Z 20.10.2020 spreminjamo Tarifo nadomestil za spletni banki Link c in Link h

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.