Novica

Mnenje uprave Gorenjske banke glede prevzemne ponudbe AIK banke

Mnenje uprave Gorenjske banke glede prevzemne ponudbe AIK banke

Uprava Gorenjske banke na podlagi 34. člena Zakona o prevzemih (ZPRe-1) objavlja mnenje uprave ciljne družbe.

 

Uprava Gorenjske banke na podlagi navedb v Prevzemni ponudbi in Prospektu za odkup delnic ciljne družbe ter informacij, ki jih je prevzemnik posredoval, ocenjuje, da je izvedba prevzemne ponudbe v interesu banke, saj zagotavlja dodatne potenciale za razvoj banke. Uprava ocenjuje, da bo prevzem banki zagotavljal nadaljnje opravljanje in razvoj dejavnosti. Iz prospekta je razvidno, da prevzemnik ne načrtuje bistvenih sprememb politike zaposlovanja ali krajev opravljanja poslov banke, zato tudi uprava po izvedbeni prevzemni ponudbi, upoštevajoč tudi dejstvo, da prevzemnik že upravljalsko obvladuje banko, ne pričakuje bistvenih sprememb na teh področjih.

 

Mnenje uprave.

Prejšnja novica  
21.02.2019

Varnost na internetu je odvisna od vas. Spremljajte novosti!

Sodobni načini digitalnega komuniciranja in opravljanja bančnih storitev prinašajo ogromno prednosti, hkrati pa tudi nove oblike prevar, ki so nam manj poznane.

več
Naslednja novica  
28.02.2019

Komu je Hitra 5ka prinesla Elanove smuči?

Znanih je deset izžrebancev, ki so sodelovali v naši februarski nagradni igri Zimska Hitra 5ka z Elanom in bodo smučarsko sezono zaključili na novih Elanovih smučeh Amphibio.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.