Novica

API – PSD2 testni portal Gorenjske banke

API – PSD2 testni portal Gorenjske banke

Revidirana direktiva o plačilnih storitvah (PSD2) uvaja nove storitve odreditve plačil, informacije o računih in potrditev stanja na računu.

 

V skladu z določili Zakona o plačilnih storitvah, storitvah izdajanja elektronskega denarja in plačilnih sistemih in regulatornimi tehničnimi standard za močno avtentikacijo strank ter skupnih in varnih odprtih standardov komunikacije, bo Gorenjska banka tretjim ponudnikom plačilnih storitev zagotovila nove storitve odreditve plačil, informacije o računih in potrditev stanja na računu.

 

Testna platforma  za testiranje povezovanja in delovanja  API ter  tehnične specifikacije so na voljo na naslednji povezavi.

Prejšnja novica  
07.03.2019

Prenova poslovalnic in širitev poslovne mreže po Sloveniji

Gorenjska banka ohranja na Gorenjskem svojo prisotnost, kar je razvidno tudi iz intenzivnih vlaganj v prenovo poslovalnic. V letošnjem letu bomo skladno s ciljem postati vseslovenska banka širili poslovno mrežo po Sloveniji.

več
Naslednja novica  
20.03.2019

AIK Banka in Gorenjska banka napovedujeta novo sodobno bančno skupino

AIK Banka je uspešno sklenila prevzemni postopek večinskega paketa delnic Gorenjske banke in je z 90,11 odstotkov delnic postala novi večinski lastnik banke.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.