Novica

Polog gotovine in plačilo položnic na bankomatih Gorenjske banke

Polog gotovine in plačilo položnic na bankomatih Gorenjske banke

Bankomati veljajo za najpreprostejšo pot do gotovine. Komitenti lahko poleg tega na njih preverijo stanje, plačajo obveznosti prek položnic, položijo gotovino, zamenjajo številko PIN, napolnijo račun mobilnega telefona in drugo.

 

V Gorenjski banki smo pred kratkim nekatere bankomate nadgradili s funkcijama avtomatskega plačevanja položnic in avtomatskega pologa gotovine.  Komitenti Gorenjske banke lahko sedaj obe storitvi opravijo na preprost in hiter način, brez čakanja v vrsti.

 

  • Avtomatsko plačevanje položnic – UPN

Na bankomatih označenih z posebno nalepko je omogočeno preprosto in hitro plačilo položnice. Komitent položnico s QR kodo enostavno poskenira ali vstavi v posebno režo,  plačilo pa se izvede takoj, kar je zabeleženo tudi na transakcijskem računu stranke. Komitent po opravljeni storitvi prejme tudi pisno potrdilo.

 

  • Avtomatski polog gotovine

Gotovino, ki jo stranka želi položiti na svoj osebni račun, vstavi v posebno režo, prednost posodobitve pa je, da se polog na računu knjiži takoj. Bankomati sprejemajo evrske bankovce vseh apoenov, ne sprejemajo pa kovancev in tujih valut.

 

Obe storitvi sta na voljo 24 ur na dan in vse dni v letu vsem komitentom Gorenjske banke, ki so imetniki Activa Maestro kartice.

 

Trenutno je avtomatski polog gotovine omogočen na bankomatih na sedežu banke, Bleiweisova cesta 1 v Kranju, ob poslovalnici na Dunajski cesti v Ljubljani, Rožni dolini v Lescah , Železnikih, Šenčurju in Cerkljah. V kratkem bodo obe storitvi ponujali tudi bankomati ob poslovalnici na Bledu in Ljubljani - Center. Plačilo položnic je možno na več kot polovici vseh bankomatov banke.

Prejšnja novica  
11.02.2020

DNEVI ODPRTIH VRAT ZAVAROVALNICE TRIGLAV

Finančna varnost je pomembna, zato je smiselno, da vselej, ko je to mogoče, vnaprej poskrbite zanjo.

več
Naslednja novica  
20.02.2020

S prehodom na elektronske izpiske darujte 1 EUR za ohranitev slovenskih gozdov

V Gorenjski banki se zavedamo, kako pomemben je trajnostni razvoj za ohranjanje našega okolja. Z našim obnašanjem in dejanji danes lahko pomembno vplivamo na zvišanje kvalitete bivanja prihodnjih generacij.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.