Novica

Več kot polovica vseh bankomatov Gorenjske banke že omogoča avtomatski polog gotovine

Več kot polovica vseh bankomatov Gorenjske banke že omogoča avtomatski polog gotovine

Bankomati veljajo za najpreprostejšo pot do gotovine. Komitenti lahko poleg tega na njih preverijo stanje, plačajo obveznosti prek položnic, položijo gotovino, napolnijo račun mobilnega telefona in drugo.

 

V trenutnih razmerah, ko je zaželeno, da se izogibamo medosebnim stikom, so bankomati odlična rešitev, tudi ko plačujemo položnice ali opravljamo polog gotovine. Obe storitvi sta na večini bankomatov Gorenjske banke avtomatski, kar še olajša oba postopka, obenem pa se izognemo čakanju v vrsti in nepotrebnemu izpostavljanju.  

 

Avtomatsko plačevanje položnic – UPN

Na bankomatih označenih z posebno nalepko je omogočeno preprosto in hitro plačilo položnice. Komitent položnico s QR kodo enostavno poskenira ali vstavi v posebno režo,  plačilo pa se izvede takoj, kar je zabeleženo tudi na transakcijskem računu stranke. Komitent po opravljeni storitvi prejme pisno potrdilo.

 

Avtomatski polog gotovine

Gotovino, ki jo stranka želi položiti na svoj osebni račun, vstavi v posebno režo, prednost posodobitve pa je, da se polog na računu knjiži takoj. Bankomati sprejemajo evrske bankovce vseh apoenov, ne sprejemajo pa kovancev in tujih valut.

 

 

Trenutno je avtomatski polog gotovine omogočen na bankomatih na sedežu banke, Bleiweisova cesta 1 v Kranju, ob in v poslovalnici na Dunajski cesti v Ljubljani, Rožni dolini v Lescah, Železnikih, Šenčurju Cerkljah, Bistrici pri Tržiču, Jesenicah, v Kopru in Mariboru. Plačilo položnic je možno na več kot polovici vseh bankomatov banke.

 

Med zadnjimi se je mreži bankomatov, ki nudijo avtomatski polog gotovine, pridružil še bankomat pri poslovalnici Mercator na Bledu.

Prejšnja novica  
07.10.2020

Spreminjamo pogoje poslovanja s poslovno kartico Activa Mastercard

Novi pogoji poslovanja veljajo od 7.11.2020 dalje

več
Naslednja novica  
16.10.2020

Link c bo še dostopnejši in varnejši

Od torka, 20. 10. 2020 boste uporabniki Link c do spletne banke dostopali malce drugače, s pomočjo aplikacije, ki se imenuje HID Approve

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.