Novica

Bodite previdni - pojavljajo se poskusi zlorabe kreditnih kartic

Bodite previdni - pojavljajo se poskusi zlorabe kreditnih kartic

V zadnji dneh se je pojavilo več poskusov zlorab s svojevrstnim vzorcem. Preko lažnih DHL sporočil poskušajo spletni goljufi pridobiti podatke o plačilnih karticah.

 

Komitent banke najprej prejme elektronsko sporočilo, ki naj bi ga poslala dostavna služba DHL. Pod pretvezo, da je za nas prišel paket, nas pozivajo k plačilu stroškov poštnine v višini 3,80€. V sporočilu se nahaja lažna povezava do ponarejane spletne strani, ki od nas zahteva vnos podatkov iz kreditne kartice.

 

V izogib morebitnim zapletom bodite še posebej previdni in pozorni na sporočila, ki jih prejmete v vaš elektronski predal. V primeru, da prejmete takšno sporočilo s strani banke, vas prosimo, da ne odpirate povezav v sporočilu in ne posredujete podatkov o vaši plačilni kartici.

 

V kolikor ste kliknili na povezavo in na lažni spletni strani vnesli svoje podatke, nas  čimprej kontaktirajte. V Gorenjski banki smo vam na voljo preko elektronskega naslova info@gbkr.si ali telefonske številke 04 20 84 312.

Prejšnja novica  
09.08.2020

Z bančnim paketom do nižjih stroškov

Ste kdaj že izračunali vse stroške za bančne storitve, ki jih opravite tekom meseca?

več
Naslednja novica  
14.08.2020

Do Linka kar preko pametnega telefona

Komitenti Gorenjske banke boste v spletno banko Link od 18. 8. 2020 vstopali malce drugače kot do sedaj.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.