Novica

Brezplačni dvigi gotovine na bankomatih AIK banke v Srbiji

Brezplačni dvigi gotovine na bankomatih AIK banke v Srbiji

V okviru sodelovanja in povezovanja med Gorenjsko banko in AIK Banko je komitentom Gorenjske banke odslej na voljo dodatna ugodnost na področju gotovinskega poslovanja.

 

Vsi dvigi gotovine z bančno kartico Activa Maestro na bankomatih AIK banke v Srbiji, so za vse komitente Gorenjske banke brezplačni.

 

Sicer Gorenjska banka svojim komitentom za dvige gotovine z bančno kartico Activa Maestro na bankomatih v tujini – v državah EU v valutah, različnih od evra, švedske krone in romunskega leva, ter v drugih državah v Evropi in izven nje, zaračunava nadomestilo v višini 1% od zneska, minimalno 2,73 evra.

Prejšnja novica  
26.04.2019

Uspešno poslovanje Gorenjske banke v letu 2018

Gorenjska banka je leta v 2018 nadaljevala trend uspešne in stabilne poslovne rasti ter dosegla 10,39-odstotni donos na kapital pred obdavčitvijo. Čiste obresti je dosegla v višini 35.607 tisoč evrov, kar je 5,3 % več kot leta 2017.

več
Naslednja novica  
20.05.2019

Gorenjska banka sprejela generalno sponzorstvo Zveze nogometnih sodnikov Slovenije

Gorenjska banka se je kot dolgoletna podpornica športa odločila, da v letu 2019 kot sponzor podpre delovanje Zveze nogometnih sodnikov Slovenije.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.