Novica

Do Linka kar preko pametnega telefona

Do Linka kar preko pametnega telefona

Komitenti Gorenjske banke boste v spletno banko Link od 18. 8. 2020 vstopali malce drugače kot do sedaj.

 

Uvajamo namreč nov, sodoben in varen način vstopa v Link preko mobilne aplikacije Link m. Preko Linka lahko poskrbite za izvajanje nakazil na račune prejemnikov doma in v tujini, povišanje limita na karticah, naročilo kratkoročnega kredita, napoveste dvig večjih zneskov in še mnogo več.

 

Če imate mobilno aplikacijo Link m že nameščeno na svojem pametnem telefonu, lahko do spletne banke Link že danes dostopate s pomočjo mobilne banke. Uporabniki, ki še nimate mobilne aplikacije Link m boste ob naslednjem vstopu v spletno banko Link, prejeli poziv za namestitev in aktivacijo mobilne banke v štirih enostavnih korakih. Postopek je izredno enostaven, saj vas aplikacija sama vodi skozi celoten postopek namestitve. Podrobnejša navodila za namestitev najdete na tej povezavi

 

Če se vam bodo ob prehodu na nov način dostopa porodila dodatna vprašanja ali boste potrebovali pomoč, se lahko obrnete na prijazne in strokovne sodelavce v poslovalnicah Gorenjske banke, ki vam bodo z veseljem pomagali. Dosegljivi smo tudi preko telefonske številke 04 20 84 312 ali elektronskega naslova skrbnik.link@gbkr.si

Prejšnja novica  
10.08.2020

Bodite previdni - pojavljajo se poskusi zlorabe kreditnih kartic

V zadnji dneh se je pojavilo več poskusov zlorab s svojevrstnim vzorcem. Preko lažnih DHL sporočil poskušajo spletni goljufi pridobiti podatke o plačilnih karticah.

več
Naslednja novica  
31.08.2020

Otvoritev poslovalnice Gorenjske banke v Kopru

Preverite ekskluzivno ponudbo za prvih 100 novih komitentov.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.