Novica

Gorenjska banka z donacijo podprla nakup novega CTG aparata v Jeseniški porodnišnici

Gorenjska banka z donacijo podprla nakup novega CTG aparata v Jeseniški porodnišnici

Gorenjska banka želi z različnimi donatorskimi in sponzorskimi projekti prispevati k bolj kakovostnemu življenjskemu slogu v svojem okolju in tudi tako izkazati svojo družbeno odgovorno naravnanost.

 

Gorenjska banka je v lanskem letu doživela veliko sprememb, med drugim je dobila tudi novega lastnika AIK Banko. Ob podpori novega lastnika ostaja Gorenjska banka zvesta svoji družbeni odgovornosti in spoštovanju do širšega okolja, v katerem posluje. »Zavedamo se, da je dobro delati dobro. Upamo, da bomo s svojo donacijo spodbudili tudi širšo okolico, da se podjetja po svojih močeh odločijo za podobne donacije,« je dejal predsednik uprave Mario Henjak. Ob tem je izrazil tudi spoštovanje do vrhunskega znanja, profesionalnosti in predanosti delu, ki ga izpričuje osebje jeseniške bolnišnice in porodnišnice. »Dolgoletno partnerstvo Gorenjske banke in zdravstvenih institucij je vedno temeljilo na medsebojnem zaupanju, spoštovanju in sodelovanju. Prepričan sem, da bo tako tudi v prihodnosti. Celotnemu osebju bolnišnice in porodnišnice želim veliko uspehov pri svojem delu,« je poudaril mag. Henjak. 

 

Direktor Janez Poklukar se je v svojem imenu in imenu vseh zaposlenih iskreno zahvalil za dobljeno donacijo za nakup CTG aparata, s katerim lahko v času nosečnosti in poroda zdravniki natančno spremljajo delovanje plodovega srca in aktivnosti maternice, kar je zelo pomembno za pravilno vodenje nosečnosti in poroda. V zadnjih letih se trudijo k porodnicam pristopati čim bolj individualno z upoštevanjem želja porodnic in njihovih partnerjev. Poleg strokovnega in prijaznega osebja želijo porodnicam ponuditi prostor in opremo, ki bo udobje in občutek varnosti še poglobilo. In nakup telemetričnega CTG aparata je velik doprinos k uresničitvi omenjenega. «Poleg tega nam takšno in vsako drugo zaupanje da dodatno energijo za nadaljevanje začrtanih ciljev in sicer, uresničitev izgradnje nujno potrebne nove gorenjske bolnišnice«, je še dodal direktor porodnišnice Janez Poklukar.

Prejšnja novica  
27.05.2019

Spodbujamo razvoj podjetništva v Domžalah

Konec aprila je bil objavljen javni razpis za letošnja posojila s subvencionirano obrestno mero za spodbujanje razvoja podjetništva v občini Domžale. Razpisana vsota posojil znaša do 1,5 milijona evrov.

več
Naslednja novica  
30.05.2019

Vabimo vas na B2B seminar: Storitve za poslovanje v Srbiji

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT pod pokroviteljstvom Gorenjske banke organizira seminar o različnih vidikih podpore in storitev za poslovanje slovenskih podjetij s Srbijo.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.