Novica

Omogočimo brezskrbno poletje otrokom iz socialno ogroženih družin

Omogočimo brezskrbno poletje otrokom iz socialno ogroženih družin

Zveza nogometnih sodnikov Slovenije že nekaj let sodeluje z letoviščem Debeli rtič, kjer vsako leto počitnikujejo otroci iz socialno ogroženih družin. Z današnjim dnem so sodniki s pomočjo Gorenjske banke že opravili donacijo Rdečemu križu Slovenije.


Mnogi otroci danes nimajo sreče, da bi doživeli brezskrbne počitnice. 5 zdravih obrokov na dan, higienski pripomočki, zabavne aktivnosti, daleč od stresa in vsakdanje stiske niso tako samoumevne, kot se zdi.

Prav to otrokom iz socialno ogroženih družin želi zagotoviti Zveza nogometnih sodnikov Slovenije, kateri se v dobrem namenu pridružuje tudi Gorenjska banka. Na morje odpeljati čim več otrok ter jim omogočiti, da za teden dni odložijo svoje skrbi ter se brezskrbno igrajo s sovrstniki ter doživijo svoje prvo letovanje.

Kako lahko pomagam?

Prav vsi lahko pripomoremo, da bodo otroci iz socialno ogroženih družin letos doživeli košček poletja! Zato vas vse naprošamo, da skupaj podpremo zavezo Zveze nogometnih sodnikov Slovenije in s prispevki po svojih zmožnostih pripomoremo, da bo poletne počitnice doživelo čim več otrok!

Pomagate lahko tako, da po svojih močeh prispevate za njihovo letovanje.

Svoj prispevek lahko nakažete na donacijski račun, ki ga je ZNSS za dober namen odprla pri Gorenjski banki:

Zveza nogometnih sodnikov Slovenije
TRR: 0700 0000 3412 938
Referenca/Sklic: SI99
Koda: CHAR
Namen: letovanje otrok Debeli Rtic
Znesek je poljuben.

Nakazilo lahko opravite pri katerikoli banki, če jo boste opravili v spletni, mobilni banki ali poslovalnicah Gorenjske banke, boste nakazilo opravili brez dodatnih stroškov.

Več o letovanju si lahko preberete na http://www.zdravilisce-debelirtic.org/

In ne pozabite. Vsak otroški nasmeh šteje.

Prejšnja novica  
06.06.2019

Vabljeni na druženje z Damirjem Skomino v poslovalnico Koper

Gorenjska banka odpira vrata v Kopru, in sicer na Cesti Zore Perello - Godina 2, Koper. Gre za nov koncept bančne ponudbe, v kateri svoje storitve združujeta Gorenjska banka in hčerinska družba GB Leasing.

več
Naslednja novica  
19.06.2019

Gorenjska banka in AIK Banka predstavili svoje storitve za podjetja pri poslovanju s Srbijo

Gospodarska zbornica Slovenije jev sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT in pod pokroviteljstvom Gorenjske banke 1.6.2019 organizirala strokovni seminar o različnih vidikih podpore in storitev za poslovanje slovenskih podjetij s Srbijo.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.