Novica

Otvoritev nove poslovalnice Gorenjske banke v Mariboru

Otvoritev nove poslovalnice Gorenjske banke v Mariboru

Preverite ekskluzivno ponudbo za prvih 100 novih komitentov.

 

Stranke Gorenjske banke boste lahko od 1. septembra opravljale bančne storitve v novi poslovalnici v Mariboru, ki se nahaja na Ulici kneza Koclja 22. Strokovni in ustrežljivi bančni svetovalci bodo s celovitim pristopom prebivalcem in pravnim osebam s tega področja nudili pestro in kakovostno ponudbo bančnih storitev ter strokovno pomoč.

 

Ekskluzivna ugodnost za nove komitente Gorenjske banke v Mariboru

Stranke lahko v novi poslovalnici opravite vse storitve, ki so na voljo v ostalih poslovalnicah Gorenjske banke. Bodoči komitenti Gorenjske banke lahko z obiskom v poslovalnici Maribor sklenete SUPER ali TOP osebni paket in s tem izkoristite ugodnost brezplačnega enoletnega vodenja računa.

 

Ugodnost je namenjena prvim 100 najhitrejšim novim komitentom, ki bodo sklenile SUPER ali TOP paket do 31. 10. 2020.

 

Vse kar šteje, so prave finančne rešitve za vas

 

Na voljo vam bodo prijazni svetovalci, ki vam bodo kot novim uporabnikom pomagali pri začetnih korakih namestitve in uporabe sodobnih bančnih storitev, kot sta spletna banka Link in mobilna banka Link m.

 

Poslovalnica v Mariboru je odprta od ponedeljka do petka od 9:00 do 16:30 ure. Tik ob poslovalnici najdete bankomat, kjer lahko preproste bančne storitve opravite tudi izven delovnega časa poslovalnice. Ob poslovalnici se nahaja tudi enota GB Leasinga, ki vam nudi široko paleto leasing storitev.

 

V Gorenjski banki smo prepričani, da bomo vsem našim strankam na tem področju nudili bančne storitve na kakovostni ravni in bomo z bodočimi novostmi v ponudbi in strokovno podporo dosegli najvišje bančne standarde.

Dobrodošli!

Prejšnja novica  
14.08.2020

Do Linka kar preko pametnega telefona

Komitenti Gorenjske banke boste v spletno banko Link od 18. 8. 2020 vstopali malce drugače kot do sedaj.

več
Naslednja novica  
02.09.2020

Pretvornik za pretvorbo eRačunov med standardom eSLOG 1.6 in 2.0

Evropski parlament in Svet sta 6. maja 2014 sprejela Direktivo 2014/55/EU o vzpostavitvi evropskega standarda za eRačun EN 16931. Evropski standard je bil v Uradnem listu Evropske unije objavljen 17. oktobra 2017.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.