Novica

GB Leasing tudi s poslovno enoto v Novem mestu

GB Leasing tudi s poslovno enoto v Novem mestu

Najem finančnega leasinga za nakup vozila ali stroja za namen izvajanja dejavnosti je danes zelo pogosta oblika financiranja, katere letni obseg v Sloveniji presega milijardo evrov. V primeru financiranja nakupa vozil pa je to celo pogostejši način financ

GB Leasing je svojo poslovno pot začel januarja 2016, s komercialnim trženjem storitev finančnega leasinga in najema pa je pričel junija istega leta. V teh dobrih dveh letih je GB Leasing postal vodilna leasing hiša na področju financiranja nakupa rabljenih vozil v Sloveniji s preko 30 odstotnim tržnim deležem, pri čemer sodelujejo z več kot 250 prodajnimi mesti oziroma več kot 570 uporabniki. Večina sklenjenih pogodb predstavlja financiranje rabljenih osebnih vozil, sledijo nova osebna vozila, lahka tovorna vozila, težka tovorna vozila in prikolice, plovila in druga oprema. Poleg omenjene opreme velja GB Leasing za pomembnega finančnega partnerja tudi na področju trga traktorjev in kmetijske opreme.

 

Po besedah generalnega direktorja Aleša Zrinskega še vedno prisegajo na trženje storitev preko pogodbenih partnerjev. »Vsekakor sodi v skrb za njih in njihovo servisiranje poleg konstantne prisotnosti na terenu tudi pokritost z enotami po večjih mestih. Z odprtjem poslovne enote na Dolenjskem, kjer že sedaj redno sodelujemo z več kot 40 trgovci rabljenih in novih vozil, pričakujemo, da bomo svojo prisotnost še okrepili. S tem tudi krepimo partnerstvo z BMW Slovenija, kjer smo od leta 2016 ekskluzivni finančni partner,« poudarja Aleš Zrinski.

 

V GB Leasingu so si že ob ustanovitvi leta 2016 začrtali strategijo, da bodo prisotni v vseh večjih slovenskih mestih tudi s poslovnimi enotami. Ob samem začetku so začeli delovati s privzeto mrežo, poslovnimi znanji in ekipo sodelavcev VBS Leasinga s centralo v Ljubljani, enotama v Mariboru in Kopru ter agenturo v Velenju. Leta 2018 so uspešno odprli enoto v Kranju v centrali Gorenjske Banke na Bleiweisovi 1. V tem času se je k širitvi GB Leasinga v enotah v Kopru in Mariboru priključila tudi Gorenjska banka s sodelavci s področja poslovanja s prebivalstvom in podjetji. Naslednji cilj je bil pokritost poslovnih partnerjev v Novem mestu z okolico, kjer so že brez enote generirali precejšnje število pogodb. Tako je v poslovnem centru Hedera v Novem mestu maja letos zaživela nova enota GB Leasinga, v katerem delajo trije sodelavci GB Leasinga,  v kratkem pa se jim bosta pridružila dva sodelavca Gorenjske banke.

 

V GB Leasingu posvečajo veliko pozornosti skrbi za zadovoljstvo poslovnih partnerjev. Tako tudi z odprtjem poslovne enote Novo mesto sledijo k uresničitvi njihovih predlogov. Med cilje poslovne enote visoko postavljajo tudi financiranje manjšega in srednje velikega podjetništva na Dolenjskem. Financiranje raznovrstne opreme za obdelavo kovin, strojev za uporabo v lesni industriji, viličarji in druga strojna oprema sodijo med skupine izdelkov, ki jih prav tako moč financirati skozi finančni leasing. Podjetja lahko sklenejo tudi pogodbo o poslovnem najemu vozila ali opreme.

 

GB Leasing je v Novem Mestu že ob odprtju postavili močan tim. Vodja poslovne enote Novo mesto je g. Marko Lajšič, ki ima več kot deset let izkušenj s področja trženja in svetovanja pri najemu finančnega leasinga.

 

Delovni čas poslovne enote Novo mesto je od ponedeljka do četrtka med 8.30 in 16.30 uro ter ob petkih od 8.00 do 16.00 ure.

Za vse informacije so dosegljivi na telefon: +386 7 3931 000 ali po elektronski pošti na naslov: info@gb-leasing.si.

Prejšnja novica  
19.06.2019

Gorenjska banka in AIK Banka predstavili svoje storitve za podjetja pri poslovanju s Srbijo

Gospodarska zbornica Slovenije jev sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT in pod pokroviteljstvom Gorenjske banke 1.6.2019 organizirala strokovni seminar o različnih vidikih podpore in storitev za poslovanje slovenskih podjetij s Srbijo.

več
Naslednja novica  
15.07.2019

Gorenjska banka obiskala otroke iz socialno ogroženih družin na Debelem rtiču

Za Mladinsko klimatsko zdravilišče Debeli rtič je Zveza nogometnih sodnikov Slovenije v letošnjem letu v sodelovanju z Gorenjsko banko zbrala sredstva za poletno letovanje 17 otrok.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.