Novica

Gorenjska banka obiskala otroke iz socialno ogroženih družin na Debelem rtiču

Gorenjska banka obiskala otroke iz socialno ogroženih družin na Debelem rtiču

Za Mladinsko klimatsko zdravilišče Debeli rtič je Zveza nogometnih sodnikov Slovenije v letošnjem letu v sodelovanju z Gorenjsko banko zbrala sredstva za poletno letovanje 17 otrok.

 

V petek, 12. 7. 19, smo se pridružili sodnikom ter obiskali otroke iz socialno ogroženih družin, ki smo jim s skupnimi močmi omogočili poletne počitnice.

Skupaj z otroki smo preživeli prijetno dopoldne na nogometnem igrišču Debelega rtiča, kjer je potekal pravi nogometni turnir, na katerem je nekaj tekem sodil tudi Damir Skomina.

Otroke smo presenetili z darili, vsakemu izmed njih smo prinesli tudi nogometno žogo ter dodatne pozornosti, ki so se jih otroci zelo razveselili.

Dobrodelnost in družbeno odgovorne aktivnosti so stalnica Zveze nogometnih sodnikov Slovenije. Donacije imajo ne samo finančen pomen, ampak vsebujejo bolj globoko noto. Sodniki skozi celo poletje vzdržujejo oseben in pristen kontakt z Mladinskim zdraviliščem Debeli rtič. Z otroki imajo oseben kontakt, z zagotavljanjem prisotnosti sodnikov skozi celo poletje pa poskrbijo tudi, da otroci doživijo prave profesionalne treninge, ki jih doma zaradi socialne stiske v večini niso deležni. ZNSS je donacijo opravil že šesto leto zapored, tokrat s pomočjo Gorenjske banke.

Tovrsten način dobrodelnega delovanja je osnova za sodelovanje Gorenjske banke in Zveze nogometnih sodnikov Slovenije. Poleg profesionalnosti in etičnosti nas združuje družbena odgovornost, ki ni samo finančne narave, ampak spodbujamo tudi osebno zanimanje in pomoč otrokom s strani zaposlenih Gorenjske banke in s strani sodnikov.

Za dober namen je še vedno odprt donacijski račun, ki ga je ZNSS za dober namen odprla pri Gorenjski banki:
 

Zveza nogometnih sodnikov Slovenije

TRR: 0700 0000 3412 938

Referenca/Sklic: SI99

Koda: CHAR

Namen: letovanje otrok Debeli rtic

Ker vsak otroški nasmeh šteje.
 

Prejšnja novica  
05.07.2019

GB Leasing tudi s poslovno enoto v Novem mestu

Najem finančnega leasinga za nakup vozila ali stroja za namen izvajanja dejavnosti je danes zelo pogosta oblika financiranja, katere letni obseg v Sloveniji presega milijardo evrov. V primeru financiranja nakupa vozil pa je to celo pogostejši način financ

več
Naslednja novica  
16.07.2019

Na FOV z ugodnimi posojili Gorenjske banke

Vsi, ki se v študijskem letu 2019/20 vpisujete na Fakulteto za organizacijske vede, si pri plačilu šolnine lahko pomagate z ugodnimi posojili, ki smo jih posebej za to pripravili v Gorenjski banki.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.