Novica

Gorenjska banka aktivno izvaja vse preventive ukrepe za preprečitev širjenja virusa COVID-19

Gorenjska banka aktivno izvaja vse preventive ukrepe za preprečitev širjenja virusa COVID-19

Za preprečevanje širjenja virusa COVID-19 v Sloveniji smo tudi v Gorenjski banki sprejeli vse nujne preventivne ukrepe, ki so v skladu z navodili Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

 

Glavni namen vseh aktivnosti je, da Gorenjska banka svojim strankam še naprej zagotavlja kvalitetno in pravočasno izvedbo vseh bančnih storitev.

 

Obenem naprošamo naše komitente in obiskovalce banke, da v izogib nadaljnjemu širjenju virusa v čim večji meri uporabljajo sodobne elektronske poti za opravljanje bančnih storitev. Komitentom banke so na voljo spletna banka Link, mobilna banka Link/m in poslovna spletna banka Link/c, preko katerih lahko hitro, enostavno in kar v udobju domačega kavča opravite večino bančnih poslov (plačilo položnic in računov, urejanje nakazil, naročanje storitev, ...).

 

Strankam obenem svetujemo, da za plačevanje v trgovinah in na ostalih prodajnih mestih namesto gotovine raje uporabljajo plačilne in kreditne kartice. 

 

Če imate opravke, za katere je potrebno obiskati poslovalnico in niso nujne narave, vas naprošamo, da jih preložite. V kolikor morate za nemoteno bančno poslovanje obiskati poslovalnico ali osebnega bančnega svetovalca, vas prosimo, da se na obisk predhodno najavite. Kontaktne podatke posamezne poslovalnice lahko najdete na povezavi https://www.gbkr.si/poslovalnice.

Prejšnja novica  
06.03.2020

Hitro, varno in enostavno plačevanje s Flik aplikacijo

Mobilna aplikacija Flik Pay omogoča brezplačna medsebojna nakazila uporabnikom številnih bank v Sloveniji. Komitentom Gorenjske banke je aplikacija na voljo od 5.3.2020 dalje.

več
Naslednja novica  
16.03.2020

Spremenjen delovni čas poslovanja v času korona virusa

Za preprečevanje širjenja virusa se v čim večji možni meri izognite možnosti okužbe tudi pri nujnih bančnih opravilih.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.