Novica

Hitro, varno in enostavno plačevanje s Flik aplikacijo

Hitro, varno in enostavno plačevanje s Flik aplikacijo

Mobilna aplikacija Flik Pay omogoča brezplačna medsebojna nakazila uporabnikom številnih bank v Sloveniji. Komitentom Gorenjske banke je aplikacija na voljo od 5.3.2020 dalje.

 

Storitev Flik je nacionalna shema za takojšnja plačila, ki slovenskim bankam omogoča, da zasledujejo trend sodobnih plačilnih storitev. Flik lahko uporabljajo stranke kar 15 slovenskih bank, ki so že ali pa bodo v kratkem storitev ponudile svojim strankam. Uporabnikom Flika so takojšnja plačila na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu in 365 dni v letu. 

 

Uporaba Flika je izredno enostavna. Potrebujete zgolj mobilni telefon in aplikacijo Flik Pay, ki si jo naložite preko Google Play trgovine. Aplikacija je trenutno na voljo za Android, v kratkem pa si jo bodo lahko naložili tudi uporabniki iOS. Za nakazilo prek Flika ne potrebujete številke osebnega računa drugega uporabnika, zadostujeta že mobilna številka ali e-naslov, plačila pa so izvedena v nekaj sekundah. Flik omogoča enkraten prenos v višini do 15.000 EUR.

 

Za aktivacijo Flika obisk banke ni potreben, komitenti Gorenjske banke jo lahko enostavno uredite kar preko spletne ali mobilne banke, Link in Link/m. Na vaš elektronski naslov boste prejeli aktivacijsko kodo in Flik je pripravljen za uporabo. Za nakazila ne potrebujete številke osebnega računa drugega uporabnika, zadostujeta že mobilna številka ali elektronski naslov.

 

Flik je popolnoma varen za uporabo, aplikacija upošteva standarde Banke Slovenije in evropsko regulativo, ki se nanaša na varnostne standarde. Poleg tega je potrebno vsako plačilo avtenticirati oziroma potrditi.

 

Več informacij o Fliku lahko najdete na spletni strani Flik https://www.flik.si/ in na strani https://www.gbkr.si/osebne-finance/placilne-storitve/Flik.

Prejšnja novica  
03.03.2020

Gorenjska banka združuje poslovalnici v Tržiču in na Jesenicah

Gorenjska banka z 31. marcem 2020 zapira poslovalnici Plavž na Jesenicah in Bistrica pri Tržiču. Od 1. aprila 2020 dalje bosta njuni naslednici poslovalnica na Trgu svobode 1 v Tržiču in poslovalnica na Cesti maršala Tita 8 na Jesenicah.

več
Naslednja novica  
11.03.2020

Gorenjska banka aktivno izvaja vse preventive ukrepe za preprečitev širjenja virusa COVID-19

Za preprečevanje širjenja virusa COVID-19 v Sloveniji smo tudi v Gorenjski banki sprejeli vse nujne preventivne ukrepe, ki so v skladu z navodili Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.