Novica

Hvala, ker s prehodom na e-izpiske skupaj z nami skrbite za boljši jutri

Hvala, ker s prehodom na e-izpiske skupaj z nami skrbite za boljši jutri

Donacija Zavodu za gozdove Slovenije bo namenjena razvoju spletne aplikacije učnih poti in obnovi učne poti Visoko

 

V Gorenjski banki od pričetka letošnjega leta komitente aktivno ozaveščamo o možnostih, ki jih ponuja digitalno bančništvo. Zadali smo si cilj, ki smo ga želeli doseči skupaj z vami - v čim večji meri zmanjšati porabo papirja s prehodom na e-izpiske. Brezpapirno poslovanje namreč spodbuja trajnostno poslovanje, obenem pa je bistveno enostavnejše.

 

Nad vašim odzivom in prispevkom smo iskreno navdušeni. Z vašo pomočjo smo Zavodu za gozdove Slovenije, ki opravlja javno gozdarsko službo v vseh gozdovih Slovenije, podarili 10.000 €. Z donacijo bomo v Gorenjski banki ključno pripomogli k izdelavi spletne aplikacije, ki bo na enem mestu združila slovenske gozdne učne poti in pohodnikom omogočila lažjo orientacijo, spoznavanje poti in njihovih značilnosti. Z aplikacijo bo dostop do informacij lažji, enostavnejši in uporabniku prijazen. Obenem pa bo donacija namenjena tudi obnovi in označitvi gozdne učne poti Visoko (pri Poljanah), ki bo s tem postala zanimivejša, bolj varna in pogosteje obiskana.

 

V Sloveniji obstaja preko 150 gozdnih učnih poti, v okviru svojih dejavnosti pa Zavod za gozdove Slovenije v gozdove vsako leto popelje več kot 15.000 otrok in mladine. Spletna aplikacija bo zaživela spomladi prihodnje leto, gozdna učna pot Visoko pa bo obnovljena in označena v prihodnji sezoni.

 

Vse aktivnosti, ki jih v Gorenjski banki izvajamo na področju trajnostnega razvoja so tesno povezane z digitalizacijo poslovanja. Tudi v prihodnje si bomo aktivno prizadevali za povezovanje teh dveh področij, čemur sledi tudi predsednik uprave Gorenjske banke, Mario Henjak »veseli smo, da lahko digitalizacijo bančnih storitev uvajamo tudi s takšnimi aktivnostmi in partnerstvi, s katerimi delimo naše vrednote in prizadevanja za ohranjanje našega planeta«.

 

V Gorenjski banki želimo z manjšo porabo papirja pripomoči k manjšim posegom v naravo, z donacijo ZGS pa poskrbeti za naše gozdove, ki pomembno vplivajo na kvaliteto našega bivanja.  

 

Še najprej vas pozivamo, da v čim večji meri uporabljate digitalne bančne rešitve, saj z našim obnašanjem in dejanji danes lahko zvišamo kvalitete bivanja prihodnjih generacij.

 

10×hvala.

Prejšnja novica  
20.10.2020

Sprememba tarife nadomestil za pravne osebe

Z 20.10.2020 spreminjamo Tarifo nadomestil za spletni banki Link c in Link h

več
Naslednja novica  
27.10.2020

Nasveti in priporočila ob obisku poslovalnic v času koronavirusa

V kolikor imate v poslovalnici neodložljive bančne opravke vam priporočamo, da se držite naslednjih priporočil in nasvetov ob obisku.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.