Novica

Med 30. marcem in 3. aprilom 2018 bo izvajanje plačil omejeno

Med 30. marcem in 3. aprilom 2018 bo izvajanje plačil omejeno

Petek, 30. marca, je v večini držav EU praznik in dela prost dan, zato medbančni plačilni sistemi na ta dan ne bodo delovali. Tudi v Gorenjski banki bo izvajanje plačil omejeno.

 

Plačilnih nalogov, pri katerih imata plačnik in prejemnik plačila računa odprta pri različnih bankah, zato ne bo mogoče izvajati. Tudi v Gorenjski banki bomo tako lahko izvrševali le naloge, pri katerih imata plačnik in prejemnik račun odprt v Gorenjski banki. 

 

Na ta dan, to je 30. 3. 2018, bomo v Gorenjski banki:

 

  • opravljali interna plačila in prenose za fizične in pravne  osebe oziroma izvrševali le tiste naloge, pri katerih imata nalogodajalec in prejemnik račun pri Gorenjski banki;
  • sprejemali plačila z valuto vnaprej, vendar pa bodo plačila v polnem obsegu izvedena šele prvi naslednji delovni dan, to je v torek, 3. aprila 2018.

 

 

Hvala za razumevanje.

Prejšnja novica  
14.02.2018

6,5 milijona evrov nerevidiranega čistega dobička v letu 2017

Gorenjska banka je po nerevidiranih podatkih v letu 2017 ustvarila 15,6 milijona evrov dobička iz rednega delovanja, oblikovala za 5,5 milijona oslabitev in rezervacij ter dosegla 10,1 milijona dobička pred davki.

več
Naslednja novica  
01.03.2018

Spremembe splošnih pogojev in tarife nadomestil pri plačilnih storitvah za pravne osebe

S 1. marcem 2018 v Splošnih pogojih o opravljanju plačilnih storitev in v Tarifi nadomestil za plačilne storitve, ki veljajo za pravne osebe, podjetnike, zasebnike in osebe civilnega prava, uveljavljamo nekaj sprememb, ki so predvsem formalne.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.