Novica

Ugodna posojila za plačilo šolnine na FOV

Ugodna posojila za plačilo šolnine na FOV

Vsi, ki se v študijskem letu 2017/18 vpisujete na Fakulteto za organizacijske vede, si pri plačilu šolnine lahko pomagate z ugodnimi posojili, ki smo jih posebej za to pripravili v Gorenjski banki.

 

Prednosti posojila:

  • nizki stroški financiranja posojila (ugodna obrestna mera)
  • 5-odstotni popust pri ceni šolnine, ki ga UM FOV prizna vsem, ki bodo s pomočjo posojila letno šolnino poravnali v enkratnem znesku

 

Kdo ga lahko najame?

 

Po kakšnih pogojih?

  • pogoji so enaki tako za komitente kot za nekomitente Gorenjske banke.
  • kredit je mogoče zavarovati s plačilom zavarovalne premije ali pa s poroštvom.

 

Kako do posojila?

Pokličite nas in nas seznanite z vašimi finančnimi potrebami, skupaj  boste določili najprimernejšo obliko najema posojila.

Vašega klica bo vesela Aldijana Kalač (04 20 84 411).

Prejšnja novica  
01.06.2017

Pet pravil za brezskrben dopust

Finančna urejenost je predpogoj za brezskrben in varen dopust. Pri tem ni pomembno, ali gre za skrbno načrtovano potovanje ali pa za spontano iskanje novih krajev in doživetij.

več
Naslednja novica  
08.08.2017

3,6 milijona evrov dobička v prvem polletju

Gorenjska banka je v prvem polletju 2017 ustvarila 5,3 milijona evrov dobička iz rednega delovanja in 3,6 milijona evrov čistega dobička. Kapitalska ustreznost banke ostaja visoka, kar 17,1-odstotna.

več
Preberite tudi  
23.06.2014

Temeljna pravila varne uporabe kartic

Kartica je vaš denar, zato je z njo treba ravnati prav tako pozorno kot z gotovino in drugimi vrednimi predmeti. Pred odhodom na počitnice zato še posebej pozorno poglejte temeljna navodila o priporočljivem ravnanju s karticami.

več
 
19.03.2017

Poseben premostitveni kredit za vse, ki imate sklenjen dolgoročni depozit

Če se dolgoročni vezavi prihrankov upirate, ker vas skrbi, da bi sredstva morda nepričakovano potrebovali še pred iztekom vezave, naj vas to ne skrbi. Dobili jih boste še istega dne, brez da bi bilo zato potrebno razvezati depozit.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 101

Odprite račun
pri Gorenjski banki
še danes

Pot do osebnega bančnega računa je enostavnejša kot se zdi na prvi pogled. Povsem nov bančni račun pri nas lahko naročite kar prek spleta.

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.