Novica

Gorenjska banka v Mariboru odprla poslovalnico za podjetja

Gorenjska banka v Mariboru odprla poslovalnico za podjetja

Podjetja, ki imajo sedež v podravski ali pomurski regiji, predstavljajo sorazmerno velik del poslovnega portfelja Gorenjske banke. Predvsem njim je namenjena tudi nova poslovalnica za podjetja, ki jo je Gorenjska banka pred kratkim odprla v Mariboru.

 

Navkljub številnim oblikam sodobnih bančnih poti zlasti za zasebnike in mala podjetja, pa tudi srednje velike družbe velja, da jim osebni stik z bančnim svetovalcem lahko precej olajša vsakodnevno poslovanje. Prav v tem je tudi ključni razlog, zaradi katerega je Gorenjska banka v Mariboru odprla novo poslovalnico za podjetja – na ta način je zagotovila boljšo razpoložljivost svojih svetovalcev in povečala prožnost pri oblikovanju njim prilagojenih bančnih rešitev.

 

Regionalne pravne osebe, podjetniki in zasebniki lahko računajo na celovit bančni servis Gorenjske banke, kakovostno strokovno podporo pri izbiri najprimernejših storitev ter na več prožnosti pri oblikovanju specifičnih bančnih oziroma finančnih rešitev.

 

Mariborska poslovalnica Gorenjske banke za podjetja se nahaja v poslovni stavbi na Ulici kneza Koclja 22. Poslovnim strankam, obstoječim in potencialnim, je na voljo vsak delovnik do 16.00 ure. Vodi jo izkušena bančnica Sandra Gorčan Maučec.

 

   Gorenjska banka d.d., Kranj

   Poslovanje z malimi in srednjimi družbami

   Oddelek Maribor

   Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor 

 

 

 

Telefon / GSM:

04 20 84 585

041 318 201

   Delovni čas: 

   vsak delovnik 

   od 8.30 do 12.00 ure

   in od 13.00 do 16.00 ure

 

 

                                                                 
 

Prejšnja novica  
22.03.2018

Nadzorni svet potrdil revidirano letno poročilo Gorenjske banke za poslovno leto 2017

Nadzorni svet Gorenjske banke je na današnji seji obravnaval revidirano letno poročilo Gorenjske banke za leto 2017. Po dobičkonosnosti in po doseženih stopnjah rasti je bilo za Gorenjsko banko leto 2017 najuspešneje v zadnjem srednjeročnem obdobju.

več
Naslednja novica  
16.05.2018

Informacija o pridobitvi dodatnih delnic GBKR in preseganju pomembnega deleža 25%

Na podlagi določila 124. člena Zakona o trgu finančnih instrumentov (ZTFI) in Sklepa o izvajanju obveznosti razkrivanja nadzorovanih informacij, družba Gorenjska banka d.d., Kranj objavlja informacijo o spremembi pomembnih deležev v kapitalu banke:

več
Preberite tudi  
15.01.2018

Del naše ekipe odslej posluje v prostorih Dunajske vertikale na Dunajski 152 v Ljubljani

V prostore Dunajske vertikale v Ljubljani smo preselili oddelek, ki opravlja bančne posle za podjetja, podjetnike in zasebnike s področja osrednje Slovenije, ter oddelek za odkup terjatev oziroma faktoring. Telefonske številke ostajajo enake.

več
 
14.02.2018

6,5 milijona evrov nerevidiranega čistega dobička v letu 2017

Gorenjska banka je po nerevidiranih podatkih v letu 2017 ustvarila 15,6 milijona evrov dobička iz rednega delovanja, oblikovala za 5,5 milijona oslabitev in rezervacij ter dosegla 10,1 milijona dobička pred davki.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.