Novica

Mastercard poletna ponudba

Mastercard poletna ponudba

Slovenija, prva zelena destinacija sveta, in Hrvaška, dežela rajskih kotičkov. Odkrijte njune skrite bisere in doživite poletje kot prekaljeni domačini.

 

Zgodovinske znamenitosti, bogata kulinarika, poletni festivali in izbrani trgovci. Spoznajte utrip mest in obale po vam prijaznih cenah!

 

Prelistajte spodnji Mastercard e-letak v katerem najdete:

 

  • ekskluzivno poletno ponudbo, ki velja za celotno Slovenijo in Hrvaško s posebnim poudarkom na ključnih turističnih destinacijah, največkrat obiskanih s strani modernih popotnikov
  • posebne dnevne ugodnosti, ki veljajo pri izbranih trgovcih v Sloveniji in na Hrvaškem.

 

Ugodnosti veljajo ob plačilu s karticami Maestro in Mastercard. Brez plačilne kartice torej ne gre - poiščite tisto, ki najbolje ustreza vašemu življenjskemu slogu.

 

Mastercard poletna ponudba

Prejšnja novica  
15.06.2018

Na FOV z ugodnimi posojili Gorenjske banke

Vsi, ki se v študijskem letu 2018/19 vpisujete na Fakulteto za organizacijske vede, si pri plačilu šolnine lahko pomagate z ugodnimi posojili, ki smo jih posebej za to pripravili v Gorenjski banki.

več
Naslednja novica  
18.06.2018

32. skupščina Gorenjske banke d.d., Kranj

Skupščina Gorenjske banke d.d., Kranj, bo dne 20.7.2018 ob 12.00 uri v sejni sobi št. 15 Mestne občine Kranj, Slovenski trg 1, v Kranju.

več
Preberite tudi  
05.07.2016

GBToken - mobilna aplikacija za varne spletne nakupe

Kot prva med slovenskimi bankami je Gorenjska banka včeraj svojim komitentom v uporabo ponudila nov način avtentikacije nakupa v varnih spletnih trgovinah.

več
 
06.04.2018

Gorenjska banka v Mariboru odprla poslovalnico za podjetja

Podjetja, ki imajo sedež v podravski ali pomurski regiji, predstavljajo sorazmerno velik del poslovnega portfelja Gorenjske banke. Predvsem njim je namenjena tudi nova poslovalnica za podjetja, ki jo je Gorenjska banka pred kratkim odprla v Mariboru.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.