Novica

MasterCardove decembrske ugodnosti

MasterCardove decembrske ugodnosti

December je čas veselja in obdarovanja, ki kljub nizkim temperaturam prinaša na lica tople nasmehe. K čimer seveda pripomorejo tudi skrbno izbrana darila.

 

Pripravili smo knjižico ugodnosti, v kateri boste našli navdih, kako razveseliti svoje bližnje ter jim na usta narisati neprecenljiv nasmeh. Skrbno jo prelistajte, izberite primerne ugodnosti, jih izkoristite s svojo kartico Activa MasterCard ter pričarajte svoji novoletni pravljici srečen konec.

 

Želimo vam najlepši zaključek leta!
 

Prejšnja novica  
28.11.2014

Brezstična kartica - tudi za nakupe v višini evra ali dveh

Prednost uporabe breztice ne izpstičnih kartic, ki jih bo v kratkem pričela izdajati tudi Gorenjska banka, je v varnejši in hitrejši izvedbi plačil.

več
Naslednja novica  
16.12.2014

David Benedek nov član nadzornega sveta

Delničarji Gorenjske banke so na današnji skupščini za člana nadzornega sveta banke s 5-letnim mandatom soglasno imenovali Davida Benedeka. Nadzorni svet Gorenjske banke d.d., Kranj, tako od danes naprej deluje v polni, 7-članski sestavi.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.