Novica

V Novem mestu do leta 2020 kar 120 novih stanovanj!

V Novem mestu do leta 2020 kar 120 novih stanovanj!

Kranjsko podjetje Dolnov je pretekli petek predstavilo 120 novih stanovanj, ki jih gradi v Novem mestu. Gorenjska banka kot finančni partner projekta ponuja tudi ekskluzivne stanovanjske kredite.

 

Prokurist podjetja Dolnov Peter Žibert je na novinarski konferenci v Novem mestu napovedal, da nameravajo v Mrzli dolini do leta 2020 zgraditi še dodatnih 120 stanovanj. Od navedenih 72 stanovanj so jih do zdaj prodali polovico, do konca leta pa predvidevajo njihovo do 95-odstotno prodajo.Po njegovih besedah bodo predstavljena stanovanja zgrajena kakovostno, projektirana pa so po najstrožji evropski zakonodaji.

 

Njihova glavna prednost bosta ugodna lega in velikost stanovanj, ki je zasnovana na temelju analize potreb mladih družin. Predvidena so dvosobna, trisobna in štirisobna stanovanja. Njihova površina je 49, 70 in 91 kvadratnih metrov. Kot tehnično prednost je Žibert navedel "izredno energetsko varčnost". Stavba bo zaščitena s 15-centimetrskim izolacijskim ovojem, vgradili bodo trislojna okna z roletami, namesto balkonov bodo zgradili lože, že v projektu pa so odpravili vse toplotne mostove. Ogrevanje bo talno in z zemeljskim plinom, vsako stanovanje pa opremljeno z lastno pečjo. Vhodna vrata v stanovanja bodo protivlomna in protihrupna, stanovanja bodo opremljena z videofonom. Tla bodo obložena s hrastovim parketom, kopalnice pa bosta odlikovala sodobni videz in oprema.

 

Podjetje Dolnov je sicer z gradnjo in ponudbo lastnih kakovostnih stanovanj v Novem mestu prisotno zadnjih 12 let, tam pa so do zdaj zgradili 250 stanovanj. Vsa do zdaj zgrajena stanovanja so tudi prodali, je še povedal Žibert.

 

 

Gorenjska banka kot finančni partner projekta ponuja tudi ekskluzivne stanovanjske kredite za kupce - fizične osebe. Le-tem je na voljo poseben stanovanjski kredit z opazno nižjo obrestno mero, nižjimi stroški odobritve za tiste, ki so že komitenti Gorenjske banke ali so to pripravljeni postati. Kupci kredit lahko zavarujejo s kreditirano nepremičnino, banka pa nudi tudi podporo pri vodenju postopkov, ki so potrebni za vpis v zemljiško knjigo.

 

Prejšnja novica  
08.09.2017

Pridružite se nam na konferenci ZPFS!

Tradicionalna letna Konferenca Združenja poslovnih finančnikov, namenjena je pregledu najbolj aktualnih tematik s področja poslovnih financ, bo letos v Portorožu na sporedu 14. in 15. septembra.

več
Naslednja novica  
21.09.2017

Za nami je še ena uspešna konferenca ZPFS

Tradicionalne jesenske konference Združenja poslovnih finančnikov se je letos udeležilo prek sedemdeset članov združenja in gostov. Organizatorji so z realiziranim zadovoljni, saj se je izkazalo, da so tudi tokrat obravnavali za akterje aktualne teme.

več
Preberite tudi  
05.07.2016

GBToken - mobilna aplikacija za varne spletne nakupe

Kot prva med slovenskimi bankami je Gorenjska banka včeraj svojim komitentom v uporabo ponudila nov način avtentikacije nakupa v varnih spletnih trgovinah.

več
 
26.07.2017

Ugodna posojila za plačilo šolnine na FOV

Vsi, ki se v študijskem letu 2017/18 vpisujete na Fakulteto za organizacijske vede, si pri plačilu šolnine lahko pomagate z ugodnimi posojili, ki smo jih posebej za to pripravili v Gorenjski banki.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 101

OSEBNI BANČNI PAKETI
PREPROSTO. PREGLEDNO. BREZ PRESENEČENJ.
še danes

Bančne storitve, ki jih najpogosteje uporabljate, smo zajeli v štiri različne pakete. Preverite, kateri vam najbolj ustreza.

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.