Novica

Nov, sodobnejši način vstopa v mobilno banko Link m

Nov, sodobnejši način vstopa v mobilno banko Link m

V Gorenjski banki smo nadgradili našo mobilno banko Link m.

 

Uporabniki boste po novem do mobilne banke dostopali z uporabo biometrije, ki je eden izmed sodobnih načinov ugotavljanja oz. preverjanja identitete. Gre za izredno varen in hiter način prijave v mobilno banko z uporabo prstnega odtisa. Storitev je na voljo tako za uporabnike pametnih telefonov, ki temeljijo na iOS platformi, kot za uporabnike telefonov z Android-om.

 

Uporabniki mobilne banke na telefonu s sistemom Android 7.0 ali višje, prejmete ob prijavi v mobilno banko povabilo k nadgradnji aplikacije, ki bo omogočala biometrično prijavo. Aplikacijo lahko najdete tudi na tem naslovu. Uporabniki telefonov s sistemom Android 5.0 ali 6.0 si lahko aplikacijo nadgradite na tej povezavi. Uporabniki, ki uporabljate Apple naprave, nadgradnjo prejmete v Apple Store trgovini.

 

Natančen postopek aktivacije nove mobilne banke Link m najdete na tej povezavi. V kolikor potrebujete pomoč, so vam na voljo naši bančni svetovalci v poslovalnicah Gorenjske banke in v klicnem centru preko telefonske številke 04 20 84 312 ali elektronske pošte info@gbkr.si.

Prejšnja novica  
24.07.2020

Vaša banka 24/7 tudi na počitnicah

Z mobilno banko v žepu lahko mirno odklopite vse skrbi in preprosto uživate na dopustu.

več
Naslednja novica  
09.08.2020

Z bančnim paketom do nižjih stroškov

Ste kdaj že izračunali vse stroške za bančne storitve, ki jih opravite tekom meseca?

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.