Novica

Še hitrejša plačila do 25 €

Še hitrejša plačila do 25 €

S prihodom jeseni pozdravljamo novo spremembo brezstičnega plačevanja brez avtentikacije, ki dviguje mejni znesek iz sedanjih 15 € na 25 €.

 

Plačevanje bo tako še hitrejše, saj boste kot imetniki brezstične kartice Mastercard® ali Maestro® pri nakupih do 25 €  le še prislonili svojo kartico in plačilo opravili brez vnosa PIN številke. Novost stopa v veljavo z 18. oktobrom 2019.

Poleg hitrejših plačil se nam obetajo tudi varnejše transakcije  na spletu. Evropska direktiva PSD2 uvaja močnejšo avtentikacijo imetnikov kartic (SCA) in zagotavlja najvišjo stopnjo varnosti spletnih plačil doslej. Spletna naročila bodo tako od jeseni naprej pogosteje potrjevana z biometrično identifikacijo – prstnim odtisom, roženico, funkcijo prepoznavanja glasu ali pogledom v kamero lastnega pametnega telefona.

 

Prejšnja novica  
30.09.2019

Gorenjska banka odprla nov sodoben bančni center v Ljubljani

Gorenjska banka je v Ljubljani v poslovni stavbi Dunajska vertikala na Dunajski cesti 152 odprla sodoben poslovno-bančni center, ki na enem mestu združuje celotno ponudbo banke.

več
Naslednja novica  
22.10.2019

Preklopite na varno, hitro in enostavno bančno poslovanje s prenovljeno mobilno banko Link m

Aplikacija Link m je napredna mobilna banka Gorenjske banke, ki ponuja sodoben način bančnega poslovanja. Na voljo je tako za uporabnike Android kot IOS sistemov.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.