Novica

Obvestilo kreditojemalcem

Obvestilo kreditojemalcem

Državni zbor je na seji z dnem 20. 3. 2020 sprejel Zakon o interventnem ukrepu odloga plačila obveznosti kreditojemalcev (ZIUOPOK), ki opredeljuje možnost odloga plačila obveznosti kreditojemalcev in sicer zaradi situacije, povezane s COVID-19.

 

 

Napovedan Zakon o interventnem ukrepu odloga plačila obveznosti kreditojemalcev še ni bil objavljen v Uradnem listu Republike Slovenije, zato banke nimamo pravne podlage za sprejemanje zahtev kreditojemalcev za odlog plačila obveznosti na osnovi interventnega ukrepa vlade.

 

V Gorenjski banki se kljub temu na to pripravljamo. Zagotavljamo vam, da bomo izvajali vse potrebne dejavnosti ob pričetku uveljavitve zakona. Svetujemo vam, da s kontaktiranjem banke počakate na sprejetje zakona, ko vam bo na naši spletni strani na voljo tudi Vloga za odobritev odloga plačila ter informacija o kontaktih v banki, kjer boste dobili odgovore na vaša vprašanja.

 

O novostih vas bomo obveščali sproti ter vas pravočasno seznanili s ključnimi informacijami, povezanimi z oddajo vloge za odlog plačila kredita.

 

Prejšnja novica  
23.03.2020

V okviru varnega poslovanja v času koronavirusa začasno zapiramo vrata dodatnih štirih poslovalnic

V Gorenjski banki z dnem 24. 3. 2020 uvajamo dodatne preventivne ukrepe za preprečitev širjenja z okužbo COVID – 19.

več
Naslednja novica  
27.03.2020

5 nasvetov za družinske člane upokojencev v času koronavirusa

Želimo prispevati k zaustavitvi širjenja koronavirusa, zato smo za vas pripravili 5 nasvetov, kako družinski člani lahko pomagate starejšim v primeru bančnih opravil.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.