Novica

Uspešna otvoritev poslovnega centra na Dunajski vertikali

Uspešna otvoritev poslovnega centra na Dunajski vertikali

V četrtek, 5. 12. 2019 ob 17. uri, smo uradno otvorili poslovni center na Dunajski vertikali v Ljubljani.

 

Z uradno otvoritvijo v Ljubljani smo proslavili rast v vseslovensko banko ter celotno ponudbo na enem mestu, ki jo prinaša nov poslovni center. Ob svetovanju v poslovnem centru na Dunajski vertikali nudimo vse bančne storitve za fizične in pravne osebe na enem mestu.

 

Spodbujamo digitalno poslovanje, fizične poslovalnice pa razvijamo v svetovalna mesta. Stavimo na osebni stik in individualno obravnavo, združitev celotne ponudbe na enem mestu, poglobljen odnos s strankami, s katerimi smo v stiku tudi po sklenitvi produkta in jih spremljamo z nasveti.

 

Na otvoritvi nas je skozi program popeljala mladostna Ula Furlan, za glasbeno popestritev pa je poskrbela ena najboljših slovenskih pevk, odlična Nina Pušlar.

 

Na otvoritvi smo poklepetali tudi z nagrajenko velike nagradne igre Gorenjske banke Doživi sanje, Barbaro Kocjančič, ki je prejela bon za izdelavo poročne obleke po meri. Nagrada je, kot pravi, najlepše novoletno darilo, kar si jih je lahko zamislila.

 

Otvoritev novega poslovnega centra na Dunajski vertikali je med drugim sovpadla z obhodom prvega od treh dobrih decembrskih mož, zato so vsi obiskovalci poslovnega centra prejeli tudi simpatično Miklavževo darilce.

 

Dogodek smo zaokrožili s sproščenim druženjem ob vrhunski kulinariki in glasbi.

 

Ker slika pove več kot tisoč besed, vas vabimo, da si utrinke z dogodka pogledate v galeriji na uradnem Facebook profilu Gorenjske banke.

Prejšnja novica  
06.12.2019

V DECEMBER ZAKORAKAJTE S PRAZNIČNO ŽEPNINO

Račun prenesite na Gorenjsko banko in uživajte v mnogih ugodnostih.

več
Naslednja novica  
16.12.2019

Do ugodnosti z darilno kartico

Od 16. 12. 2019 do 31. 1. 2020 obiščite poslovalnice v Kranju in uživajte v mnogih ugodnostih.

več
Preberite tudi  
06.12.2019

V DECEMBER ZAKORAKAJTE S PRAZNIČNO ŽEPNINO

Račun prenesite na Gorenjsko banko in uživajte v mnogih ugodnostih.

več
 
30.09.2019

Gorenjska banka odprla nov sodoben bančni center v Ljubljani

Gorenjska banka je v Ljubljani v poslovni stavbi Dunajska vertikala na Dunajski cesti 152 odprla sodoben poslovno-bančni center, ki na enem mestu združuje celotno ponudbo banke.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.