Novica

Omejeno izvajanje plačil med 14. do 18. aprilom 2017

Omejeno izvajanje plačil med 14. do 18. aprilom 2017

Petek, 14. aprila 2017, je v večini držav EU praznik in dela prost dan, zato medbančni plačilni sistemi na ta dan ne bodo delovali. Tudi v Gorenjski banki bo izvajanje plačil omejeno.

 

Plačilnih nalogov, pri katerih imata plačnik in prejemnik plačila računa odprta pri različnih bankah, zato ne bo mogoče izvajati. Tudi v Gorenjski banki bomo tako lahko izvrševali le naloge, pri katerih imata plačnik in prejemnik račun odprt v Gorenjski banki. 

 

Na ta dan, to je 14. 04. 2017, bomo v Gorenjski banki:

 

  • opravljali interna plačila in prenose za fizične in pravne  osebe oziroma izvrševali le tiste naloge, pri katerih imata nalogodajalec in prejemnik račun pri Gorenjski banki;
  • sprejemali plačila z valuto vnaprej, vendar pa bodo plačila v polnem obsegu izvedena šele prvi naslednji delovni dan, to je torek, 18. aprila 2017.

 

Hvala za razumevanje.

Prejšnja novica  
21.03.2017

Informacija o spremembi pomembnih deležev v kapitalu Gorenjske banke

Na podlagi določila 124. člena Zakona o trgu finančnih instrumentov (ZTFI) in Sklepa o izvajanju obveznosti razkrivanja nadzorovanih informacij objavljamo informacijo o spremembi pomembnih deležev v kapitalu banke.

več
Naslednja novica  
25.04.2017

1. junija spreminjamo pogoje poslovanja za pravne osebe, podjetnike, zasebnike in osebe civilnega prava

Spremenila se bo Tarifa nadomestil za plačilne storitve in obrestna mera za poslovanje na transakcijskem računu.

več
Preberite tudi  
16.12.2014

Praznični delovni čas poslovalnic

Poslovalnice Gorenjske banke bodo na obe predpraznični decembrski sredi, 24. in 31. decembra, poslovale le do 12.ure. Tudi med prazniki pa boste lahko vsa enostavnejša bančna opravila uredili prek spletne banke Link ali na bankomatih Gorenjske banke.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 101

Odprite račun
pri Gorenjski banki
še danes

Pot do osebnega bančnega računa je enostavnejša kot se zdi na prvi pogled. Povsem nov bančni račun pri nas lahko naročite kar prek spleta.

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.