Novica

PLAČUJTE NA OBROKE Z ACTIVA MASTERCARD

PLAČUJTE NA OBROKE Z ACTIVA MASTERCARD

Gorenjska banka v nabor svojih storitev dodaja možnost obročne poravnave nakupov s kartico Activa MasterCard. Z njo lahko nakup opravite danes, stroške pa poravnate v največ 12-ih obrokih.

 

Hitra in preprosta aktivacija storitve

 

Aktivacijo storitve lahko opravite preko spletne in mobilne banke, Link in Link/m, ali se osebno zglasite v eni od številnih poslovalnic Gorenjske banke po Sloveniji. Storitev lahko uporabljajo imetniki Activa Mastercard in imetniki zlate Activa Mastercard.

 

Brezplačno, enostavno in pregledno

 

Aktivacija obročne poravnave nakupov je za komitente Gorenjske banke v celoti brezplačna. Nakup na obroke ni vezan na dogovore s posameznimi trgovci in zanj ne potrebujete dodatne dokumentacije. Posamezni obroki so prikazani na mesečnem izpisku transakcij opravljenih s kartico.

 

Varno obročno plačevanje tudi na spletu

Imetniki Active MasterCard lahko na obroke razdelijo nakupe v Sloveniji in v tujini. Storitev omogoča varno nakupovanje tudi na spletu, preko varnostnega mehanizma MasterCard SecureCode.

 

 

Več informacij o obročni poravnavi nakupov z Activo MasterCard najdete tukaj.

Prejšnja novica  
10.02.2020

Vlagajte s 50 % nižjimi vstopnimi stroški

Do konca marca ujemite posebno priložnost za začetek varčevanja ali dodatna vplačila in izkoristite 50 % nižje vstopne stroške za enkratna vplačila v izbrane Triglav vzajemne sklade.

več
Naslednja novica  
17.02.2020

Polog gotovine in plačilo položnic na bankomatih Gorenjske banke

Bankomati veljajo za najpreprostejšo pot do gotovine. Komitenti lahko poleg tega na njih preverijo stanje, plačajo obveznosti prek položnic, položijo gotovino, zamenjajo številko PIN, napolnijo račun mobilnega telefona in drugo.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.