Novica

Stroške počitnic lahko razdelite na obroke

Stroške počitnic lahko razdelite na obroke

V Gorenjski banki lahko s kreditno kartico plačujete na obroke in počitnikujete brezskrbno.

 

Nastopili so vroči in sončni poletni dnevi, ki jih bo večina preživela v senci, v družbi najbližjih, s hladno pijačo v roki v svojem najljubšem počitniškem kraju. Zakaj si ne bi privoščili počitnic, za katere ste trdo garali celo leto?
 

Lahko se zgodi, da vam kljub pridnemu varčevanju skozi leto zmanjka denarja za zasluženi dopust. Si predstavljate obraze svojih otrok, ko jim poveste, da letos ne bodo mogli brezskrbno uživati na morski obali in spoznavati novih prijateljev? Brez skrbi, obstaja rešitev, ki ne bo preobremenila družinskega proračuna in bo ponovno narisala nasmehe na male otroške obraze. Počitnice si namreč s kreditno kartico Gorenjske banke lahko privoščite kar na obroke. Sam postopek razdelitve celotnega zneska plačila je hiter in enostaven.
 

Kaj potrebujem za obročno plačilo počitnic?
 

 • Kartico Activa MasterCard.
   
 • Vklopljeno SMS obveščanje o opravljenih transakcijah s kartico.
   
 • Vklopljeno funkcionalnost obročnega plačevanja.

 

Kako lahko poravnam stroške počitnic na obroke?
 

 • S kartico Activa MasterCard opravite nakup na običajen način.
   
 • Po uspešno opravljenem nakupu boste na svojo mobilno telefonsko številko prejeli SMS s podatki o nakupu, številu transakcij in največjem možnem številu obrokov.
   
 • Z odgovorom na SMS sporočilo se boste odločili na koliko obrokov želite razdeliti obrok.
   

Storitev obročnega plačevanja lahko v Gorenjski banki enostavno naročite kar preko spletne ali mobilne banke, Link in Link m, ali osebno v poslovalnicah. Sami si izberete število obrokov, v katerih bi radi poravnali svoje obveznosti, teh pa je lahko največ 12. Več informacij o obročnem plačevanju z Activo Mastercard najdete tukaj.

Prejšnja novica  
07.07.2020

Uporaba plačilnih kartic na počitnicah v tujini

Še posebej v obdobju počitnic vas želimo opozoriti na pravila o priporočenem ravnanju s plačilnimi karticami ter o uporabi POS terminalov in bankomatov. V nadaljevanju navajamo nekaj osnovnih nasvetov.

več
Naslednja novica  
23.07.2020

V vsakih sanjah je nekaj resnice

Velike počitniške sanje lahko uresničite z majhno pomočjo potrošniškega kredita.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.