Novica

V vsakih sanjah je nekaj resnice

V vsakih sanjah je nekaj resnice

Velike počitniške sanje lahko uresničite z majhno pomočjo potrošniškega kredita.

 

Se kdaj zalotite, da sanjarite kar sredi dneva? Morda o počitnicah v daljnih krajih ali o nepozabnem izletu z novim avtomobilom? Pravijo, da je v vsakih sanjah nekaj resnice, zato o njih velja razmisliti in sem ter tja kakšne tudi doživeti. Ni lepšega, kot si končno uresničiti sanje, o katerih ste razmišljali že desetletja. Pri tem vam lahko pomaga najem ugodnega potrošniškega kredita Gorenjske banke. Za vas odgovarjamo na 3 najpogostejša vprašanja o potrošniškem kreditu.

 

Za kaj lahko najamem potrošniški kredit?
 

Včasih potrebujemo nekaj več gotovine. Priročna rešitev za vse, ki načrtujete večje izdatke, kakršen je na primer vplačilo potovanja, nakup avtomobila ali tehničnih izdelkov, uporabi se ga lahko tudi za plačilo različnih storitev.

 

 Kakšni so stroški, povezani s potrošniškim kreditom?

 

Pomembno je, da ste pozorni na zanke in morebitne »skrite« stroške, ki jih lahko vsebujejo nekatere ponudbe bank. Pri zbiranju ponudb se ne bojte spraševati, saj vam bodo bančni svetovalci jasno odgovorili na vsa vaša vprašanja. Uporabite lahko tudi informativni izračun, ki ga najdete na spletni strani Gorenjske banke in poglejte, kakšni so stroški za točno vaš primer.

 

 

Kako hitro lahko sredstva dobim na račun?
 

Z izbiro Hitrega kredita 5ka Gorenjske banke lahko sredstva dobite na račun v  1 dnevu. Hitri kredit 5ka je primeren, ko so potrebe po gotovini takojšnje in večje, saj je znesek kredita lahko vse do 15.000 EUR z izjemno 5 % obrestno mero. Hitri kredit 5ka ima fiksno obrestno mero za celotno obdobje odplačila, kar pomeni, da bo vaš mesečni obrok ves čas enak.

 

Kakšne pa so vaše sanje? Kakršne koli so, pri uresničevanju vam na pomoč lahko priskočimo v Gorenjski banki z ugodnim potrošniškim kreditom. Ker je v vsakih sanjah nekaj resnice.

Prejšnja novica  
20.07.2020

Stroške počitnic lahko razdelite na obroke

V Gorenjski banki lahko s kreditno kartico plačujete na obroke in počitnikujete brezskrbno.

več
Naslednja novica  
24.07.2020

Vaša banka 24/7 tudi na počitnicah

Z mobilno banko v žepu lahko mirno odklopite vse skrbi in preprosto uživate na dopustu.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.