Novica

Vabljeni na druženje z Damirjem Skomino v poslovalnico Koper

Vabljeni na druženje z Damirjem Skomino v poslovalnico Koper

Gorenjska banka odpira vrata v Kopru, in sicer na Cesti Zore Perello - Godina 2, Koper. Gre za nov koncept bančne ponudbe, v kateri svoje storitve združujeta Gorenjska banka in hčerinska družba GB Leasing.


Zavedamo se, da je izbira banke pomembna odločitev vsakega posameznika, zato želimo svoje storitve predstaviti širšemu krogu javnosti. Poleg korektnih storitev nas v prvi vrsti odlikuje zaupanja vreden odnos do naših komitentov, kar je v nas prepoznala tudi Zveza nogometnih sodnikov Slovenije.
 

V športno navijaškem duhu vas vabimo na sproščeno druženje v petek, 14. 6. 2019 ob 15.00, v poslovalnici Koper. Tam bomo v novih prostorih gostili nogometnega sodnika Damirja Skomino, s katerim se bomo družili ob igri ročnega nogometa, za vse obiskovalce pa smo pripravili simpatična darila ter nagradni žreb za odlično nagrado v nogometnem duhu. Si že predstavljate, da v igri nogometa premagate svetovno nogometno legendo?
 

Dogodek je brezplačen, vljudno vabljeni!

Prejšnja novica  
05.06.2019

15 milijonov evrov za naložbe v raziskave, razvoj in inovacije preko Gorenjske banke

Podjetja do finančnih sredstev Sklada skladov po novem tudi preko Gorenjske banke

več
Naslednja novica  
14.06.2019

Omogočimo brezskrbno poletje otrokom iz socialno ogroženih družin

Zveza nogometnih sodnikov Slovenije že nekaj let sodeluje z letoviščem Debeli rtič, kjer vsako leto počitnikujejo otroci iz socialno ogroženih družin. Z današnjim dnem so sodniki s pomočjo Gorenjske banke že opravili donacijo Rdečemu križu Slovenije.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.