Novica

Prenova poslovalnic in širitev poslovne mreže po Sloveniji

Prenova poslovalnic in širitev poslovne mreže po Sloveniji

Gorenjska banka ohranja na Gorenjskem svojo prisotnost, kar je razvidno tudi iz intenzivnih vlaganj v prenovo poslovalnic. V letošnjem letu bomo skladno s ciljem postati vseslovenska banka širili poslovno mrežo po Sloveniji.

 

Tako je predvideno odprtje dodatnih svetovalnih mest v Kopru in Mariboru, v Ljubljani pa bomo v Dunajski vertikali odprli nov, sodoben bančni center. Ob tem želimo izpostaviti tudi dejstvo, da potekajo v Gorenjski banki visoka vlaganja tudi v digitalizacijo in uvajanje sodobnih bančnih poti, ki omogočajo, da je večina storitev prek elektronskih poti na voljo ves čas.

 

Zaradi racionalizacije in optimizacije poslovne mreže je Gorenjska banka 28. februarja 2019 zaprla poslovalnico Gorenja vas ter konec leta 2018 združila poslovalnici Globus in poslovalnico na Bleiweisovi 1 v Kranju. Poudariti moramo, da z dobro organizacijo ob vsaki spremembi na področju delovanja naših poslovalnic poskrbimo, da komitenti vse storitve banke nemoteno uporabljajo.

 

V banki poteka tudi projekt prenove mreže bankomatov, ki bodo poleg dviga omogočali tudi polog denarja in plačilo položnic, in sicer tako za pravne kot fizične osebe, kar bo nedvomno pripomoglo k temu, da komitenti obiska poslovalnice ne bodo potrebovali v taki meri kot do sedaj. Komitenti imajo tudi možnost, da račun spremenijo v bančni paket, znotraj katerega imajo možnost sodelovanja z osebnim bančnikom oziroma osebnim svetovalcem, ki komitentove finančne zadeve uredi tudi na daljavo. Vsem komitentom pa ob tem priporočamo, da izkoristijo prednosti, ki jih omogoča sodobno poslovanje prek spletne banke – Link.

 

Zavedamo se, da lahko spremembe bolj prizadenejo starejše komitente, zato smo zanje pripravili posebna izobraževanja o uporabi sodobnih bančnih poti, kjer jih naši strokovnjaki usposobijo za uporabo bančne aplikacije Link.

Prejšnja novica  
28.02.2019

Komu je Hitra 5ka prinesla Elanove smuči?

Znanih je deset izžrebancev, ki so sodelovali v naši februarski nagradni igri Zimska Hitra 5ka z Elanom in bodo smučarsko sezono zaključili na novih Elanovih smučeh Amphibio.

več
Naslednja novica  
14.03.2019

API – PSD2 testni portal Gorenjske banke

Revidirana direktiva o plačilnih storitvah (PSD2) uvaja nove storitve odreditve plačil, informacije o računih in potrditev stanja na računu.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.