Novica

Gorenjska banka predstavlja nove poslovne kartice

Gorenjska banka predstavlja nove poslovne kartice

V Gorenjski banki smo prenovili kartično poslovanje in za vas oblikovali nove poslovne plačilne kartice Mastercard, ki bodo nadomestile vaše obstoječe Activa Maestro kot tudi Mastercard kartice.

 

Kot najbolj splošno sprejeta kartica na svetu vam plačilna kartica Mastercard omogoča boljši pregled nad denarnim tokom in lažji nadzor nad stroški vašega podjetja ter nudi udobje plačevanja na prodajnih mestih in na spletu.

 

Kaj vam omogoča nova poslovna plačilna kartica Mastercard?

  • širša sprejetost na prodajnih mestih, spletu in bankomatih doma in po svetu,

  • enostavno in varno plačevanje na spletu, kjer vaše spletne nakupe dodatno potrjujete le s pomočjo aplikacije HID Approve,

  • porabo lahko kadarkoli in kjerkoli spremljate preko spletne banke Link c.

 

Kdaj prejemete novo plačilno kartico?

Nove poslovne plačilne kartice Mastercard v naslednjih tednih prejmete po pošti. Številka nove poslovne kartice pa bo navedena v spletni banki takoj, ko jo bomo za vas pripravili v našem zalednem sistemu. Kmalu po objavi nove kartice Mastercard v Link c, jo lahko pričakujete v vašem poštnem nabiralniku.
 

 

Kako aktivirate kartico?

Vaša nova poslovna kartica Mastercard je zaradi varnosti neaktivirana. Kartico podpišite na hrbtni strani in jo aktivirajte s prvo stično transakcijo na bankomatu, ko kartico vstavite v režo bankomata in vnesete PIN kodo. S tem aktivirate tudi možnost brezstičnega plačevanja.

 

Priporočamo, da vašo novo plačilno kartico pričnete uporabljati takoj po prejemu s pošto. Po preteku roka, zapisanega na poslanemu dopisu, bo obstoječa kartica avtomatično prenehala delovati. Ob aktivaciji nove Mastercard kartice vam bo vaša dosedanja kartica avtomatično zapadla, zato jo morate obvezno uničiti na način, da jo prerežete ali vrnete banki.

 

Za vsa dodatna vprašanja in pomoč so vam na voljo strokovni in prijazni svetovalci preko e-naslova info@gbkr.si ali telefonske številke +386 4 20 84 105. 

Prejšnja novica  
15.04.2021

Ministrstvo za notranje zadeve svari pred goljufijami z lažnimi investicijskimi vlaganji

Ministrstvo za notranje zadeve opozarja na porast goljufij z lažnimi investicijskimi vlaganji, ki obljubljajo visoke stopnje donosov.

več
Naslednja novica  
29.04.2021

Spreminjamo Tarifo nadomestil za plačilne storitve za potrošnike

Spremembe tarife veljajo od 1. julija 2021 dalje

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.