Novica

Praznični delovni čas poslovalnic

Praznični delovni čas poslovalnic

Poslovalnice Gorenjske banke bodo na obe predpraznični decembrski soboti, 24. in 31. decembra, zaprte. Tudi med prazniki pa boste lahko vsa enostavnejša bančna opravila uredili prek spletne banke Link ali na bankomatih Gorenjske banke.


V času pred božičnimi in novoletnimi prazniki bo veljal enoten zapiralni čas vseh poslovalnic slovenskih bank in hranilnic, torej tudi poslovalnic Gorenjske banke. Vse poslovalnice bodo v soboto, 24. decembra, in v soboto, 31. decembra 2016 zaprte.

Priporočamo, da morebitne zahtevnejše bančne posle uredite pravočasno, za vsa enostavnejša bančna opravila pa so vam neprekinjeno na voljo bankomati in spletna banka Link.
 

Prejšnja novica  
21.10.2016

Gorenjska banka in Hypo Alpe-Adria-Leasing podpisala pogodbo o prevzemu pogodbenega portfelja in družbe

Gorenjska banka in Addiko Bank sta skupaj s svojima hčerinskima družbama GB Leasing in Hypo Alpe-Adria Leasing podpisali pogodbo, s katero je Gorenjska banka od Hypa prevzela 9 tisoč pogodb o finančnem najemu premičnin.

več
Naslednja novica  
20.12.2016

Tudi Gorenjska banka z družbo Unior podpisala pogodbo o dolgoročnem sindiciranem posojilu

V konzorciju šestih bank, ki je z družbo Unior podpisal pogodbo o dolgoročnem sindiciranem posojilu, je tudi Gorenjska banka. Posojilo v višini 112,8 milijona evrov je eno večjih sindiciranih posojil v slovenskem bančnem prostoru.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

Z vnosom e-naslova ali telefonske številke se strinjate, da vam pošljemo odgovor ali vas pokličemo in vas obveščamo o novostih.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 101

Odprite račun
pri Gorenjski banki
še danes

Pot do osebnega bančnega računa je enostavnejša kot se zdi na prvi pogled. Povsem nov bančni račun pri nas lahko naročite kar prek spleta.

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.