Novica

Praznični delovni čas poslovalnic

Praznični delovni čas poslovalnic

Poslovalnice Gorenjske banke bodo na oba predpraznična decembrska ponedeljka, 24. in 31. decembra, poslovale le do 12.ure. Tudi med prazniki pa boste lahko vsa enostavnejša bančna opravila uredili prek spletne banke Link ali na bankomatih Gorenjske banke.

 

V času pred božičnimi in novoletnimi prazniki bo veljal enoten zapiralni čas vseh poslovalnic slovenskih bank in hranilnic, torej tudi poslovalnic Gorenjske banke.

 

  • Poslovalnice bodo v ponedeljek, 24. decembra, in v ponedeljek, 31. decembra 2018, odprte le do 12. ure.

Priporočamo, da morebitne zahtevnejše bančne posle uredite pravočasno, za vsa enostavnejša bančna opravila pa so vam tudi v prazničnem času neprekinjeno na voljo bankomati in spletna banka Link

Prejšnja novica  
01.10.2018

Za nami je še ena uspešna portoroška konferenca ZPFS

Tradicionalne jesenske konference Združenja poslovnih finančnikov (ZPFS), katere sponzor je že tretje leto zapored tudi Gorenjska banka, se je letos v Portorožu udeležilo prek šestdeset članov združenja in gostov.

več
Naslednja novica  
21.12.2018

Sprememba poslovnega časa poslovalnic Železniki in Žiri

Poslovalnici v Železnikih in Žireh bosta od 3. januarja 2019 dalje poslovali po novem deljenem delovnem času.

več
Preberite tudi  
10.09.2018

Mario Henjak imenovan za predsednika uprave Gorenjske banke

NS Gorenjske banke je za predsednika uprave imenoval gospoda Maria Henjaka. Mandat mu nastopi z dnem pridobitve dovoljenja Banke Slovenije, za katerega je že zaprosil.

več
 
06.04.2018

Gorenjska banka v Mariboru odprla poslovalnico za podjetja

Podjetja, ki imajo sedež v podravski ali pomurski regiji, predstavljajo sorazmerno velik del poslovnega portfelja Gorenjske banke. Predvsem njim je namenjena tudi nova poslovalnica za podjetja, ki jo je Gorenjska banka pred kratkim odprla v Mariboru.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 101

OSEBNI BANČNI PAKETI
PREPROSTO. PREGLEDNO. BREZ PRESENEČENJ.
še danes

Bančne storitve, ki jih najpogosteje uporabljate, smo zajeli v štiri različne pakete. Preverite, kateri vam najbolj ustreza.

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.