Novica

Praznični delovni čas poslovalnic

Praznični delovni čas poslovalnic

Poslovalnice Gorenjske banke bodo na obe predpraznični decembrski sredi, 24. in 31. decembra, poslovale le do 12.ure. Tudi med prazniki pa boste lahko vsa enostavnejša bančna opravila uredili prek spletne banke Link ali na bankomatih Gorenjske banke.

 


V času pred božičnimi in novoletnimi prazniki bo veljal enoten zapiralni čas vseh poslovalnic slovenskih bank in hranilnic, torej tudi poslovalnic Gorenjske banke.

 

  • Poslovalnice bodo v sredo, 24. decembra, in v sredo, 31. decembra 2014, odprte le do 12. ure.

Priporočamo, da morebitne zahtevnejše bančne posle uredite pravočasno, za vsa enostavnejša bančna opravila pa so vam tudi v prazničnem času neprekinjeno na voljo bankomati in spletna banka Link.

  • Služba za pomoč uporabnikom spletne banke Link pa bo v predprazničnih dneh dosegljiva do 16. ure.

 


Srečno.

Prejšnja novica  
05.12.2014

MasterCardove decembrske ugodnosti

December je čas veselja in obdarovanja, ki kljub nizkim temperaturam prinaša na lica tople nasmehe. K čimer seveda pripomorejo tudi skrbno izbrana darila.

več
Naslednja novica  
16.01.2015

Blejsko drsališče z razgledom tudi v barvah Gorenjske banke

Letošnja zimska sezona na Bled privablja več obiskovalcev kot doslej, nekaj tudi zato, ker jim je ob Hotelu Park na voljo simpatično umetno zunanje drsališče s priložnostno kavarno na prostem.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.