Novica

Poseben premostitveni kredit za vse, ki imate sklenjen dolgoročni depozit

Poseben premostitveni kredit za vse, ki imate sklenjen dolgoročni depozit

Če se dolgoročni vezavi prihrankov upirate, ker vas skrbi, da bi sredstva morda nepričakovano potrebovali še pred iztekom vezave, naj vas to ne skrbi. Dobili jih boste še istega dne, brez da bi bilo zato potrebno razvezati depozit.

Obrestne mere so nizke, zato marsikdo privarčevani denar hrani kar na bančnem računu, namesto da bi ga naložil v bančni depozit. Prihranki so mu tako tudi nemudoma na voljo, v kolikor bi se zgodilo, da bi jih nepričakovano potreboval. 
 

Odslej so vam pri nas nemudoma na voljo tudi sredstva, ki ste jih vezali v obliki dolgoročnega depozita. 


V kolikor prihranke vežete za 1 leto ali več, že pred iztekom vezave pa se pojavi potreba po večjih denarnih sredstvih, vam jih nemudoma zagotovimo s premostitvenim kreditom. Tega vam odobrimo

  • še isti dan,
  • brez kakršnih koli stroškov,
  • in to po obrestni meri, ki je zgolj za 0,1 odstotne točke višja od obrestne mere, ki vam jo prinaša vezana vloga.


Res ni razloga, da bi privarčevana sredstva hranili kar na bančnem računu. Ob njihovi dolgoročni vezavi se bo iz obresti vsekakor nabralo več kot pri vpogledni vlogi, izognili se boste tudi nevarnosti, da bi prihranke trošili sproti in nenačrtno. Predvsem pa vam bodo ti v primeru, da bi jih nepričakovano potrebovali še pred iztekom vezave, na voljo še istega dne. 

Priporočamo torej, da vpogledno vlogo nadomestite z dolgoročnim depozitom

Prejšnja novica  
15.03.2017

6,3 milijona evrov nerevidiranega čistega dobička

Gorenjska banka je po nerevidiranih podatkih v letu 2016 ustvarila 12,2 milijona evrov dobička iz rednega delovanja in 6,3 milijona evrov čistega dobička. Kapital banke se je povečal za 16,6 milijona na več kot 200 milijonov evrov.

več
Naslednja novica  
21.03.2017

Informacija o spremembi pomembnih deležev v kapitalu Gorenjske banke

Na podlagi določila 124. člena Zakona o trgu finančnih instrumentov (ZTFI) in Sklepa o izvajanju obveznosti razkrivanja nadzorovanih informacij objavljamo informacijo o spremembi pomembnih deležev v kapitalu banke.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 101

Odprite račun
pri Gorenjski banki
še danes

Pot do osebnega bančnega računa je enostavnejša kot se zdi na prvi pogled. Povsem nov bančni račun pri nas lahko naročite kar prek spleta.

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.