Novica

Prenavljali bomo poslovalnico v Radovljici

Prenavljali bomo poslovalnico v Radovljici

Gorenjska banka bo pričela prenavljati poslovalnico na Gorenjski cesti 16, v Radovljici, zato bo poslovalnica v soboto, 18. februarja 2017, zaprta. Predvidoma bodo obnovitvena dela potekala do oktobra 2017.


V tem času vse stranke vabimo, da nas obiščejo na nadomestni lokaciji, v prostorih nekdanjega SDK-ja na Prešernovi ulici 11, v Radovljici.

Poslovni čas ostaja nespremenjen:

  • od ponedeljka do petka: 8.00 – 18.00
  • ob sobotah: 8.00 do 12.00
  • ob nedeljah in praznikih: zaprto

Seveda bančne posle lahko uredite v katerikoli naši poslovalnici, za vsa enostavnejša bančna opravila pa so vam neprekinjeno na voljo bankomati in spletna banka Link.

Hvala za razumevanje.

Prejšnja novica  
01.02.2017

Spremenjeni splošni pogoji za potrošnike ter dokument z informacijami o nadomestilih

Skladno s 85. členom Zakona o plačilnih storitvah in sistemih vas obveščamo, da bomo v Gorenjski banki s 1. aprilom 2017 spremenili Splošne pogoje o opravljanju plačilnih storitev za potrošnike in Dokument z informacijami o nadomestilih.

več
Naslednja novica  
01.03.2017

1. aprila spreminjamo pogoje poslovanja na področju plačilnih in drugih storitev

Spremenili se bodo splošni pogoji o opravljanju plačilnih storitev ter pogoje, ki se nanašajo na uporabo spletne banke Link c in dnevno nočnega trezorja

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

Z vnosom e-naslova ali telefonske številke se strinjate, da vam pošljemo odgovor ali vas pokličemo in vas obveščamo o novostih.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 101

Odprite račun
pri Gorenjski banki
še danes

Pot do osebnega bančnega računa je enostavnejša kot se zdi na prvi pogled. Povsem nov bančni račun pri nas lahko naročite kar prek spleta.

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.